Kubilay TİM listesine giren fabrikaları ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay fabrika ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Çerkezköy 21.10.2015 16:44:00 0
Kubilay TİM listesine giren fabrikaları ziyaret etti

Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren birçok fabrikayı ziyaret ederek, yöneticilerine destek olan Kaymakam Kubilay son olarak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) her yıl açıkladığı “Türkiye’nin En Büyük 1000 İhracat Firması-2014” listesinde 71’nci olan Dinarsu Halı ile Türkiye’nin En Büyük 1000 İhracat Firması-2014 lisitesinde 469’ncu sırada olan Flokser Tekstil ve Nevzat Triko ve Konfeksiyon Entegre Tesisleri’ni ziyaret etti.

İLK ZİYARET DİNARSU HALI FABRİKASI’NA

İlk olarak Erdemoğlu Holdinge ait Dinarsu Halı Fabrikası’nı ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Dinarsu Halı Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan ile beraber fabrikayı gezerek teknik bilgi aldı.

İKİNCİ ZİYARET FLOKSER TEKSTİL’E

Dinarsu Halı ziyaretlerinin ardından Tükek Holding bünyesinde faaliyet gösteren Flokser Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada Tükek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Tükek tarafından karşılanan Kaymakam Metin Kubilay, fabrika hakkında bilgi alarak üretimi yerinde inceledi. 

SON ZİYARET NEVZAT TRİKO’YA

Son olarak Nevzat Triko ve Konfeksiyon Entegre Tesislerini ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Sürek ile beraber incelemelerde bulundu.

TİM LİSTESİ’NE GİREN SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Metin Kubilay, “Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) her yıl açıkladığı “Türkiye’nin En Büyük 1000 İhracat Firması-2014” listesinde Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erdemoğlu Dış Tic. A.Ş. (Dinarsu) 71’nci olarak, Flokser Tekstil 469’ncu olarak listeye girmişlerdir. Kendilerine ilçem adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sanayi alanında bir marka kent haline gelen ilçemizde, üretimin ve istihdamın artırılması için yapılan bütün çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu amaçla gerekli her türlü desteğin verilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz.” açıklamalarını yaptı.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10