ÇTSO'nun Balkan çıkarması başladı!

ÇTSO'nun (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Balkan İş Gezisi başladı. 20-27 Ekim tarihleri arasındaki gezi kapsamında ÇTSO Heyeti ilk durağına ulaştı. Çerkezköy Haber, gezi boyunca ÇTSO He

Çerkezköy 21.10.2015 16:49:00 0
ÇTSO

Önceki gün sabah saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Bosna Hersek Sarajevoya Havaalı’na uçakla giden ÇTSO Heyeti, sabah saatlerinde iniş yaptı. 40 kişilik ÇTSO Heyeti daha sonra 7 saat süren otobüs yolculuğunun ardından Splitte bulunan Radisson Blu Oteli’ne gece 22.00’da yerleşti. Geceyi burada dinlenerek geçiren Heyet üyeleri sabah saat 9.00’da otelden ayrılarak, Soso Split Fuarı’na gitti. 7 meslek grubunu ilgilendiren fuarı gezen Heyet, daha sonra Split fuarını gezdi.

SPLİT FUARI’NI GEZDİLER

Fuarda inşaat sektörü, aliminyum doğrama, çatı pencereleri, inşaat sektöründe kullanılan ev aletleri, elektrikli aletleri inceleyen ÇTSO Heyet üyeleri, kendi alanlarını ilgilendiren stantları dolaştı, bilgiler aldı. ÇTSO Heyeti fuarın ardından Split şehrinin merkezini de gezdiler.

Balkan Gezisi’ne, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu Üyelerinden Metin Taştelen, Mesut Görgün, Sinan Sifil, Murat Seymen, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Meclis Üyeleri Talip Sivri, Rahmi Yılmaz, Gürkan Kesim, Aktaş Güler, Muharrem Yamaç, Mehmet Aksoy, İsmail Tezcan ile Saray, Kapaklı ve Çerkezköy’den oda üyeleri katılıyor. ÇTSO Üyeleri iki gün Split’te kaldıktan sonra buradan Saray Bosna’ya geçecek.

İNŞALLAH ÜYELERİMİZ İÇİN YARARLI OLMUŞTUR

Fuar hakkında konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “2 günlük Split turunda fuarı üyelerimiz ile gezme fırsatı bulduk. Üyelerimiz kendi branşlarını ilgilendiren stantları gezme imkanı buldu. İnşallah üyelerimiz için yararlı bir fuar olmuştur. İş adamları sektörlerindeki çeşitli alternatif iş sahalarını görme imkanı oldu.”diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10