İstanbul'a tren seferleri 19 Kasım'da başlayacak

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı 21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle dün saat 09.30'da Pideland'da kahvaltı programı düzenledi. Kapaklı ve Çerkezköy'deki gazetecilerin davet edildiği kahvalt

Kapaklı 21.10.2015 16:52:00 0
İstanbul

Gazeteciler Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin yaptı. Bezgin, “Basın bizim her şeyimizdir. Basın mensupları, gazeteciler, devlet ile halk arasında köprü vazifesi görmektedirler. Dolayısıyla tüm gazeteci kardeşlerimizin 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutluyorum. Gönül isterdi ki rahmetli Şinasi abimiz de bugün bizimle olsaydı. Kendisini rahmetle anıyoruz” dedi.

KAR KIŞ DEMEDEN ÇALIŞIYORSUNUZ

Programa katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz ise “Tüm demokratik ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de medya yasama, yürütme ve yargıdan sonra 4’üncü güçtür. Biz siyasetçiler medyasız yapamayız. Medya, bizim söylediklerimizi tarafsız ve en hızlı şekilde topluma aktarmaktadır. Kar demeden kış demeden çalışıyorsunuz. Sizler toplumun aynasısınız. Bu vesile ile sizlere çalışmalarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

DOĞAN’DAN MÜJDELİ HABER

Gazeteciler Bayramı’nda basın mensupları ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise “İyi günde kötü günde bizi hiç yalnız bırakmadınız. Sizlerin tarafsız haberleri bize her zaman enerji verdi.” dedi. Doğan gazetecileri kutladıktan sonra Çerkezköy için önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ile birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştüklerini anlatan Milletvekili Ayşe Doğan, “Saray-Kapaklı yolunun Saray-Büyükyoncalı kısmı tamamlandı. Büyükyoncalı-Kapaklı kısmında çalışmalar devam ediyor. 2015 sonuna kadar hava şartlarının el vermesi durumunda burası da tamamlanacak” dedi. Önceki gün düzenlenen törenle Çerkezköy-Kapıkule tren seferlerinin başladığını hatırlatan Ayşe Doğan, “İlk tren seferine biz de katıldık. Trenlerimiz oldukça konforlu. Buradan sizler aracılığıyla bir müjde daha vermek istiyorum. Çerkezköy-İstanbul tren seferleri de 19 Kasım itibariyle başlayacak. Şimdiden milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

21 Ekim Gazeteciler Bayramı nedeniyle düzenlenen kahvaltı etkinliğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, parti yönetimi ile Kapaklı ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10