Aygun esnafa CHP iktidarını anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 4. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun dün Çerkezköy'de seçim çalışmalarına katıldı. Aygun, Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Aygun daha sonra

Çerkezköy 22.10.2015 16:33:00 0
Aygun esnafa CHP iktidarını anlattı

CHP Tekirdağ 4. Sıra Adayı İlhami Özcan Aygun Çerkezköy ziyaretinde gördüğü her vatandaşa, “İktidardan memnun musunuz?” diye sordu. Vatandaşlar memnun olmadıklarını dile getirince Aygun, “1 Kasım’dan sizlerin vereceği doğru karar ile kullanacağınız oylar ülkenin geleceğini ve siz halkımızın geleceğini belirleyecektir. Bu da CHP iktidarıyla gerçekleşecek. 1 Kasım’da CHP iktidarıyla ülkemiz  ve insanlarımız huzura ve güvene kavuşacaktır. Halkımızın tüm sıkıntıları sona erecek ve beklentileri gerçekleşecektir.” karşılığını verdi.

ONLARIN AMACI HALKI KANDIRIP OY ALMAK

Ziyaretlerinde Ak Parti iktidarının vaatlerini hatırlatan Aygun, “Hani kaynak yok diyorlardı. Şimdi nasıl vaadleri artırdılar.”dedi. Aygun, şunları kaydetti: “13 yıldır ülkeyi yöneten ve  bu güne kadar kaynak yok diyerek emekliye, işçiye ve memura para yok diyen iktidar şimdi pabucun pahalı olduğunu gördü. Hemen asgari ücret başta  olmak üzere bir çok vaatlerde bulunmaya başladı. Ama gelmiş olsalar bile vermezler. Çünkü onlar sırf vatandaşı kandırarak, oy almak için söylüyor. Verecek olan bu güne kadar veridi. Biz iktidara halkımızla el ele kol kola omuz omuza geliyoruz.Bu nedenle halkımızı CHP’ye oy vermesini istiyorum.””

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10