PAŞA TELAFİ ETTİ

Vakıflar Güven engelini Kayhan ve Yunus'la geçen Çerkezköy Fevzipaşaspor, bu galibiyetle Marmara Ereğlisi yenilgisini de unutturmuş oldu: 2-1.

Çerkezköy 26.10.2015 15:49:00 0
PAŞA TELAFİ ETTİ

Tekirdağ Birinci Amatör Ligi’ndeki iddalı temsilcimiz Çerkezköy Fevzipaşaspor, altıncı haftada karşılaştığı Çorlu temsilcisi Vakıflar Güveni 2-1 mağlup etmeyi başardı.Veliköy Stadı’nda oynana karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapatan Çerkezköy Fevzipaşaspor, ikinci devrede daha etkili futbol ortaya koydu. İkinci yarıya golle başlayan Paşa, 48. dakikada Kayahan’la skoru eşitledi.1-1. Beraberlik golünden sonra oyunu rakibin sahasına yıkan Çerkezköy Fevzipaşaspor, galibiyet golüne de 87. Dakikada Yunus ‘la ulaştı. Taç atışından gelen topu kontrol eden Yunus, yaklaşık 35 metreden yaptığı etkili bir vuruşla hem takımının 3 puana ulaşmasını sağladı hem de, haftanın en güzel gollerinden birine imza attı.

İDDİAMIZ SÜRECEK

Vakıflar Güven karşısında elde edilen galibiyetin önemli olduğunu vurgulayan Antrenör Fikret Kıyak, “Hem Çukuryurt hem de Marmara Ereğlisi deplasmanlarında beklemediğimiz önemli puanlar kaybettik. Daha da kötüsü iyi oynayarak kaybettik. Özelikle Lider Marmara Ereğlispor’a karşı mükemmel futbol ortaya koyduk. Direkleri geçemedik, uygun pozisyonlarda gol yapamadık. Sonra sahadan skor olarak mağlup ayrıldık. Maalesef futbolda bu tür durumlar sıkça yaşanıyor. Zaten futbolun güzelliği ve çekiciliği de buradan kaynaklanıyor. Ama her şeye rağmen, zorda olsa Vakıflar karşısında 3 puana ulaştığımız için mutluyuz. Çünkü Rakibimiz ligin iyi takımlarından biri. Oyuncularımızı kutluyorum.”diyekonuştu.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10