Kubilay MUAY THAİ sporcularını ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Muay Thai Minikler-Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. Kubilay, antrenör Bilal Güzel'e de başarı belgesi verdi.

Çerkezköy 27.10.2015 17:01:00 0
Kubilay MUAY  THAİ sporcularını ödüllendirdi

7-11 Ekim tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde düzenlenen Muay Thai Minikler-Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, dün saat 09.00’da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Turnuvada dereceye giren sporcular için Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ ın yanı sıra Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, sporcular ve aileleri ile Antrenör Bilal Güzel de bulundu.

BAŞARILI SPORCULARIN ANTRENÖRÜ’NE BAŞARI BELGESİ

Törende turnuvada başarılı öğrencileri tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay, “Turnuvaya katılan çocuklarımız Çerkezköy’ün gururu oldular. Bu vesile ile hem ailelerini hem de antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi. Turnuvada 11 yaşındaki Gülsüm Ügey Minik Bayanlar 39 kiloda Türkiye 1’incisi; Senanur Kepenek Yıldız Bayanlar 30 kiloda Türkiye 1’incisi ve Kübra Kepenek de Yıldız Bayanlar 39 kiloda Türkiye 3’üncüsü oldu. Başarılı sporcuların antrenörlüğünü yapan Bilal Güzel de Kaymakam Metin Kubilay tarafından ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi. Milli Takıma kazandırdığı sporcularla ilgili gösterdiği gayretli ve özverili çalışmalar nedeni ile Bilal Güzel’i tebrik eden Kaymakam Kubilay, “Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” temennisinde bulundu.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Daha sonra başarılı sporcuları ise birer Cumhuriyet Altını ile ödüllendiren Kaymakam Metin Kubilay, “Türkiye çapında ilçemizi temsil ederek Çerkezköy’ün adını duyuran sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Biz de altın çocuklarımızı altınla ödüllendirmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha öğrencilerimizi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzü ve Antrenörlerimizi bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAR

Çerkezköy’de lisanslı sporcu sayısını artırmak ve daha fazla genci sporcu yapmak amacıyla bütün okullarda Spor Kulübü oluşturmaya başladıklarını sözlerine ekleyen Kaymakam Metin Kubilay, “Bunun için büyük bir çalışma başlattık. Buradan tüm ailelere sesleniyorum. Çocuklarınızı spora yönlendirin. Spor çocuklarımızın sosyalleşmesini artırır. Kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Sınavlarda da daha iyi okullara yerleşmeleri adına ekstra puan kazandırır. Ders çalışmaya da engel değildir” dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU BEKLİYORUZ

Çerkezköy’ün altın kızı Kübra Kepenek’in Avrupa’da çok önemli derecelere imza attığını hatırlatan Antrenör Bilal Güzel ise “Bu sene milli takım adına Dünya Şampiyonası’na da katıldı. Kübra, Cumhuriyet tarihinde Çerkezköy’den Dünya Şampiyonası’na katılan ilk sporcu olarak da tarihe geçmiştir. İnşallah 2016’da kendisinden Dünya şampiyonluğu bekliyoruz” diye konuştu.

SPORCUYA BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Kaymakam Metin Kubilay’ın göreve başladığı günden bu yana spora ve sporcuya büyük destek verdiğini hatırlatan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, “Başarılı olan 14 sporcumuzu 14 adet Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Ayrıca Nurullah Narin Basketbol Takımı oyuncularını da 10 adet çeyrek altınla ödüllendirdi. Kendisine destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

BU YIL DAHA GÖRKEMLİ GEÇECEK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise “Geçtiğimiz yıl ‘Çerkezköy Yıldızlarıyla Buluşuyor’ adı altında bir program düzenleyerek bir ilke imza attık. Elde edilen başarılara bakınca bu yılki ‘Çerkezköy Yıldızlarıyla Buluşuyor’ programının çok daha görkemli geçeceğini söylemek yanlış olmaz” dedi.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10