Kazanıp kazanamayacağım milletin oyu ile belli olacak

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu Enesoğlu Pastanesi'nde sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Çerkezköy 28.10.2015 15:57:00 0
Kazanıp kazanamayacağım milletin oyu ile belli olacak

Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu düzenlediği basın toplantında seçim çalışmalarını değerlendirdi. 26.Dönem Milletvekilliği seçimlerine üç gün gibi kısa bir süre kaldığını kaydeden Ordu Seçim çalışmalarımıza son üç gün Çerkezköy, Kapaklı ve Saray da devam edeceğiz. Diğer ilçelerimizi ikişer kez gezdik. Mümkün mertebe her mahalle ve köylere ulaşmaya çalıştık. Gördüğümüz manzara insanlarda büyük bir teveccüh olduğudur. Bunu gördükten sonra da kazanmak değil kazanmamak mucize olacak. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray halkına 23 yıl bir fiil elimden gelenlerin üzerinde getirdiğimiz hizmetler ve işler ortadadır” dedi.

“MİLLETİN OY VERMESİYLE BELLİ OLUR”

1 Kasım’dan ümitli olan Ordu “Yapılan hizmetleri görev ve bu hizmetlerden yararlanan Çerkezköy ve Kapaklı’da ikamet eden tüm vatandaşların ahdi vefa göstermelerini bekliyorum.  1 Kasım da değerli Çerkezköy, Kapaklı ve Saray halkından beni yalnız bırakmayacaklarını istiyorum. Birileri çıkıp da kendi açılarında ki hesapları ortaya koyup da hakla kazanamaz diye kelimeler kullanılıyor. Açık söylüyorum benim kazanamayacağım ve kazanacağım milletin oy vermesiyle belli olur” diye konuştu.

“HASTANE ŞART”

Seçildiği takdirde millete hizmet edeceğini kaydeden Ordu, “Bugün Trakya bölgesinin olmazsa olmazlardan birisi sağlık konusunda kanser hastanesini olmamasıdır. Bugün Tekirdağ’ımızda kansere sebebiyet veren Ergene nehrini pisleten kimyasallardan temizlenmesi gerekiyor. Tam teşekküllü bir kadın hastalıklarının üstesinden gelecek bir hastanenin de kurulması gerekiyor. 30 yıl önce evlenen bayanların nikah tarihleri baz alınarak devlet tarafından emekli edilmesi gerekir” dedi.

“BENİ TERCİH ETMELERİNİ ARZULUYORUM”

Ordu açıklamalarını şöyle tamamladı: “Eğer Mustafa Ordu bunun üzerine duruyor derlerse 3 sene önce kanser hastalığına ne kadar hassas olduğumuzu düzenlediğimiz konferansla ortaya koyduk. Bayanlarımızı da kadın hastalıkları hakkında düzenlediğimiz konferans sayesinde bilgilendirdik. Ondan dolayı bu hizmetleri biz getireceğiz. Bunun için aday olduk. Kimin ne hesabı varsa vardır ama bizi hizmetlerimizden alıkoymayacağını tahmin ediyorum. Milletimizin 1 Kasım da sandığa gittikleri zaman tercihlerini çok iyi kullanmalarını istiyorum. Mevcut seçilen ve seçilecek 6 vekilin içinde beni tercih etmelerini arzuluyorum. Gezilerimde bize ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza ve esnafımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10