AKP'den kurtulmak için tek yürek olduk!

CHP Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili ve 2. Sıra Milletvekili adayı Dr. Candan Yüceer, 7 haziran seçimlerinden sonra ülkede insanların tek yürek olduğunu ve AKP iktidarından kurtulmak istediklerini söyledi.

Çerkezköy 28.10.2015 16:22:00 0
AKP

Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Milletvekili Candan Yüceer, iktidara yüklendi. Yüceer, “3 aydır ülke insanımızla birlikte tek yürek olduk. Çünkü Cumhuriyetimizin  ve partimizin kurulmasını sağlamış bir partinin temsilcisi olarak, ülkemizde huzur ve güvenin sağlanması için büyük bir çaba harcadık ve harcıyoruz.7 Haziran seçimi sonrasında da koalisyon kurulması konusunda elimizden geleni yaptık. Ancak yanaşmadılar. Ülkenin huzur ve güven ortamına kavuşması için diğer partilerde ellerini taşın altına koysalardı bu gün bu duruma gelinmezdi. Hangi parti kiminle koalisyon kuracak diye de bir konuşma yapılmadı.Bu gün başbakan şehirlere huzur ve güven getireceğinden söz ediyor.13 yıldır yolsuzluğu, hırsızlığı bitiremeyenler şimdi de bağımsız medya guruplarına yasaklar koymaya başladı. bunların demokrasi anlayışı işte bu.”diye konuştu.

ÇERKEZKÖY HALKINA SAYGISIZLIKTIR

Yüceer’in ardından konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. ve Çerkezköy’ün Kurtuluşu’nun 93. Yıl dönünü nedeniyle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın tören alanında halka yapacağı konuşmayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın engellediğini ve konuşturulmayacağını söyledi. Öztürk, “Halkın oylarıyla göreve gelmiş seçilmiş bir belediye başkanının bayram konuşması ilçe kaymakamımız tarafından yasaklanmıştır. Seçilmiş bir belediye başkanının bayram konuşması engellenemez yasaklanamaz. Bu Çerkezköy halkına yapılan büyük bir saygısızlıktır. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyoruz ve kaymakamın bu tutumunu şiddetle kınıyoruz.”dedi.

Candan Yüceer de “Bir belediye başkanının bayram konuşmasını yasaklamak o ilçede yaşayan tüm vatandaşlara yapılmış büyük bir ayıptır ve saygısızlıktır.”dedi.

KILIÇDAROĞLU GELİYOR

Toplantıda İlçe Başkanı Öztürk, ayrıca bu gün Çorlu’da CHP’nin Cumhuriyet Mitingi yapacağını kaydetti. Mitinge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağını belirten Öztürk, saat 18.00’daki mitinge Çerkezköy Belediyesi önünden 16.00’da araç kaldırılacağını sözlerine ekledi.

 Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10