DEVLET MİLLETİ SUSTURDU!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün Kurtuluşu etkinliklerinde yapacağı konuşmaya hazırlanırken, Valilik marifeti ile konuşması yasaklandı! Gerekçe olarak

Çerkezköy 28.10.2015 17:01:00 0
DEVLET MİLLETİ SUSTURDU!

İpek Medya Grubu’na bağlı iki tv kanalı ve iki gazeteye Kayyum eliyle el koyulup, ekranların karartılmasının ardından akşam saatlerinde Çerkezköy’e ikinci bomba düştü! Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bugün kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy’ün Kurtuluşu törenlerinde konuşması yasaklandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bugün yapmayı planladığı konuşmanın programdan çıkartılmasını doğrulayarak, Kaymakam Metin Kubilay aracılığı ile Valilik tarafından yasak getirildiğinin kendisine bildirildiğini söyledi.

GEREKSİZ VE ANLAMSIZ BİR GEREKÇE

Çerkezköy Haber’e getirilen yasakla ilgili konuşan Vahap Akay, “Vali Bey 1 Kasım seçimi sebebiyle Belediye Başkanı’nın konuşmasını doğru bulmamış. Bence gereksiz ve anlamsız bir gerekçe. Maalesef çok anlamsız bir karar. Bu Çerkezköy halkına karşı yapılmış bir şey. Benim konuşup konuşmamam önemli değil. Biz Çerkezköy’ün kurtuluşu nedeniyle konuşacaktık.  Burada önemli olan Çerkezköy halkı. Halkın seçtiği Belediye Başkanı konuşturulmuyor. Bu Çerkezköylüler’in susturulmasıdır. Ben konuşsam ne olur konuşmasam ne olur. Ayrıca seçimlerle ilgili de konuşacak bir şeyimiz yok. Biz Çerkezköyle ilgili konuşuruz. Tekrar söylemek gerekirse, anlamsız bir karar. Yinede biz kendimizi ifade edeceğiz. Gerekirse bir basın toplantısıyla bu durumu anlatacağız.”diye açıklamalarda bulundu. Bu arada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçen yılki törenlerde bir konuşma yapmıştı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10