Kapaklılı gaziler ayrılıyor!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temcilciliği'ne üye Kapaklılı gaziler, kendilerine ait temsilcilik kurmak istiyor.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temcilciliği'ne üye Kapaklıl

Kapaklı 29.10.2015 17:52:00 0
 Kapaklılı gaziler ayrılıyor!

Derneğin Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’ın kendilerini temsil etmediğini öne süren Kapaklılı gaziler, Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin kurulması için çalışma başlattı. Gaziler, bunun için Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’dan da destek istedi.

ARTIK BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTEMİYORUZ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kapaklı Kaymakamlığı’nda gerçekleştirilen tebrigat törenine katılan Kapaklılı gaziler, kutlama programlarına katılmayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’ın, kendilerini temsil etmediğini ileri sürdü. Tebrigat töreni sırasında konuşan Kıbrıs Gazisi Hüseyin Topuzlu, “Biz Kapaklılı gaziler olarak Hasan Hüseyin Yarlıgan’ı artık başkan olarak görmüyoruz” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’nin kurulması için çalışmalara başlayacaklarını belirten Hüseyin Topuzlu, “Bu konuda kaymakamlığımızdan ve belediyemizden de destek bekliyoruz” dedi. Kaymakam Gürbüz ise “Belediyemiz de bu işin içinde olmalıdır. Onlar sizin tutacağınız binanın kirasını karşılar, biz de derneğin teşrifatını karşılarız” dedi.Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Gazilerimizle daha öncede konuşmuştum. Eğer ilçemiz sınırları içinde dernekleşirseniz, biz de Belediye olarak her zaman arkanızda oluruz. Gereken desteği veririz” diye konuştu.

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10