"Tekirdağ'da oylarımızı artırdık"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 1 Kasım Genel Seçimleri'nde Tekirdağ'da da oylarını artırdıklarını söyleyerek, bundan sonraki hedeflerinin yerel seçimler ve belediyeler olduğunu di

Tekirdağ 2.11.2015 16:38:00 0

Akçay, 26. Dönem Milletvekili Seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Halkın 7 Haziran’dan bugüne yaşanan sıkıntıları görüp değerlendirerek 1 Kasım seçimlerinde sandıkta iradesini ortaya koyduğunu belirten Akçay, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.

"TEKİRDAĞ’I AK PARTİ’DEN 3 VEKİL TEMSİL EDECEK”
Tekirdağ’da 2 olan milletvekili sayınının 3’e çıkmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Akçay, çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Bu seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını demeni ediyorum. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne partimiz Tekirdağ’da hep 2 milletvekili ile temsil ediliyordu. Artık TBMM’de Tekirdağ’ı AK Partili 3 vekil temsil edecek. Yeni seçilen Metin Akgün vekilimizi de tebrik ediyorum. 7 Haziran seçiminde tek başına hükümet kurma imkanı olmayınca ikinci bir seçim ortamı oldu. Halkımız Haziran’dan bugüne yaşanan sıkıntıları görüp değerlendirerek 1 Kasım’da sandıkta iradesini ortaya koydu. Bu seçimde Tekirdağ’da da oylarımızı artırdık. Bize oy veren bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti’nin hizmetlerinin Tekirdağ’da yaşanması ve gösterilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonraki hedefimiz yerel seçimler ve belediyelerdir. Bu seçimde AK Parti’nin oylarının artmasında 7 Haziran’dan bugüne kadar yaşanan hadiseler etkili olmuştur. Vatandaşımız hakkıyla bir karar verdi. Biz de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bunun hakkını vereceğiz" dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10