Kaçak içki imalathanesine baskın

Çorlu'da polis tarafından düzenlenen operasyonda, imalathane olarak kullanılan bir apartmanın bodrumunda 1 ton 200 litre sahte içki ele geçirildi. Evin sahibi baba ve oğlun soy isimlerine özel etiketler yaptırarak iÃ

Çorlu 3.11.2015 16:35:00 0
Kaçak içki imalathanesine baskın

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Şeyhsinan Mahallesinde Rahim D. ve oğlu Dinçer D.'nin evlerinde kaçak içki üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler mahkeme kararıyla girip evde arama yaptı. Evin bodrumunun sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığı ve bidonlara konmuş 1 ton 200 litre ile 50 şişe kaçak içki ele geçirdi. Şişelerde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelilerin soy isimlerine özel etiket yaptırarak içki şişelerinin üzerine yapıştırdıkları belirledi.

ÇATI KATINDA ÖZEL DÜZENEK

Evin çatı katında yapılan incelemede ise bir oda içine içki yapımında kullanılan özel düzenek buldu. Burada da içki şişeleri ele geçirildi. Evin arka bahçesinde kömürlük olarak kullanılan yerde de bidonların içinde beklemeye alınmış kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak ele geçirilen sahte içki, imha edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne teslim edildi. Arama ve soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10