1911'de bütün hesaplar galibiyet üzerine

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumundaki bakım çalışmalarının sona ermesi ile sahasına kavuşan 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda oynayacağı Çorlu Gençlerbirliğispor maçının hazırlıklar

4.11.2015 17:00:00 0
1911

1911 Çerkezköyspor, Çorlu Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Olimpiyat Halı Saha’da antrenmana çıkan 1911 Çerkezköyspor futbol takımı, uzun bir aranın ardından ilk kez Mustafa Uğraş Stadında çalışma gerçekleştirdi. Sahadaki bakım nedeniyle iç saha maçlarını Kapaklı sahasında oynayan temsilcimiz bu hafta ki zorlu Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaması ile birlikte sahasına kavuşmuş olacak.

MESUT’A DOĞUM GÜNÜ PASTASI

1911 Çerkezköyspor'un önceki gün antrenmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Murat Narçın, takımın başarılı futbolcusu Mesut Aytemiz’in doğum gününü kutladı. Mesut, kendisi için özel olarak hazırlatılan doğum günü pastasını takım arkadaşları ile birlikte keserken, arkadaşları ve hocaları Mesut’a sağlıklı ve başarılı bir ömür diledi.

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Hafta sonunda zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ İlk iki haftadaki galibiyetin ardından geçtiğimiz hafta Muratlı deplasmanında puan kaybettik. Tek kale oynadığımız maçta istediğimiz gol ve golleri bulamadık.

Bu hafta sonunda ise sahamızda ligin en iddialı ekiplerinden Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edeceğiz. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak geçtiğimiz hafta yaşadığımız puan kaybını telafi etmek istiyoruz. Bir haftalık ara oyuncu kardeşlerimize iyi geldi. Hazırlıklar da tüm hızıyla devam ediyor. Futbolcularımızın bu hafta Çorlu Gençlerbirliğispor maçından üç puan ile ayrılacaklarına inanıyorum. Bütün taraftarlarımızı stadyuma çağırıyorum ve takımımızı bu zorlu yolda desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

ÇOK MUTLUYUZ

Sahalarına kavuştukları için çok mutlu olduklarını söyleyen 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Futbolcularımın morali arttı. Oyuncularım Muratlı deplasmanında kaybedilen 2 puandan dolayı çok daha hırslandı. Antrenmanlarda gösterdikleri performans bizi çok mutlu ediyor. Muratlı Belediyespor karşısında oynadığımız futbolu Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında da oynarsak, rahat bir galibiyet elde ederiz. Ben oyuncularıma güveniyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10