Öğe: Millet kazandı

Halk istikrar ve huzur için AK Parti'yi seçti AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek, 1 Kasım seçim sonuçlarınÄ

Çerkezköy 4.11.2015 17:01:00 0
Öğe: Millet kazandı

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı,  Pera Villa Pastanesi’nde kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltıya, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Seçim İşleri Başkanı Süleyman Bahçekapılı, AK Parti İlçe Sekreteri Mustafa Karataş, AK Parti İlçe SKM Başkanı Mürsel Karslı, İlçe SKM Başkan Yardımcıları Ömer Güner ve Mikail Çelik ile ilçede görev yapan basın mensupları katıldı. Kahvaltıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe seçim yoğunluğundan dolayı gündeme getiremedikleri 21 Ekim Gazeteciler Bayramı ile ilgili konuştu. Öğe, “Çerkezköy halkını bilinçlendirme ve haberdar etme konusunda büyük rol üstlenen basın mensubu arkadaşlarımızın geçmiş bayramlarını kutluyoruz. Seçim süresinde en az bizler kadar sizlerde koşturdunuz ve takip ettiniz. Emekleriniz için hepinize teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra daha rahat ortamda mesleğinizi icra edersiniz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimde görev yapan herkese teşekkür eden Öğe “ Özellikle emniyet personeline ve jandarmaya da çok teşekkür ediyorum.  İlçe seçim kurulu çalışanlarına, sandıklarda görev yapan tüm parti mensuplarımıza, kendi partimizin sandık müşahitlerine ve başkanlarına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

“ 48.25’LİK OY ORANI YAKALADIK”

1 Kasım seçimlerine de değinen Öğe “ Türkiye genelinde sessiz çoğunluk seçimin kaderini ve sonucu belirledi. AK Parti davasına inanmış Ak kadrolar bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyordu. Anket firmalarının tahmin edememesinin sebebi ise sandık başında seçmenin tercih yapması oldu. İstikrar ve huzur isteyen tüm seçmenler sandığa gittiklerinde karar verdi. Çerkezköy’de de Türkiye’nin genel durumuna yakın bir tablo çıktı. Yüzde 48,25’lik bir oy oranı yakaladık. Çerkezköy’ün Türkiye’nin geneline benzer olduğunu biliyorduk ve ona göre çalışmalar yaparak bu zaferi elde ettik. Nüfus yapımız ortada ve bu nüfus yapısının gelişimine paralel bir çalışma şablonu hazırladık” açıklamasında bulundu.

“TERÖR VE TERÖRE YASLANANLAR KAYBETTİ”

Öğe “ Seçimin kazananı tüm Türkiye’dir.  İstikrar ve umut kazandı, iç savaş diyenler kaybetti. Milletimiz ve ülkemiz kazandı. Milletimize tepeden bakanlar ise kaybetti. Birlik ve kardeşlik kazandı, terör ve teröre yaslananlar kaybetti” dedi.

“BİREBİR TEMASLARDA BULUNDUK”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mürsel Karslı’da seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi. 7 Haziran seçimlerinin ardından 1 Kasım seçimlerine hazırlıklar yaptıklarını kaydeden Karslı “ Özellikle ev ziyaretleri ve birebir temaslarda sık bulunduk. Seçim süresi boyunca toplamda 50 ev ziyareti yaptık. Yaptığımız hane ziyaretlerinde birden fazla hane sahibi ile buluştuk. Öte yandan kanaat önderleriyle de bir araya gelerek AK Parti davasını anlattık. Bu süreçte SKM programına uyan Milletvekili adaylarımıza,eski Belediye Başkanlarımız Ali Ertem ve Hanifi Belindir, eski İlçe Başkanlarımız Sait Yazı,Alaettin Demirbağ ve Reşat Bahar ile eski Kadın Kolları Başkanımız Nuran Yeşil’e ve eski yönetim kurulu üyelerimize bu süreçte bizimle oldukları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“SEÇİM ZAMANI ÇALIŞAN TEŞKİLAT OLMADIK”

7 Haziran’da kaybettikleri bir oya karşılık iki oy kazandıklarını kaydeden Öğe “ Seçim sürecinde bizlere 7 Haziran’da AK Parti’ye oy vermeyenlerin pişman olduklarını çok kez ev ziyaretlerinde duyduk. Halk istikrar ve huzur için 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’yi seçti. Biz 1 Kasım seçimlerinde 18 okulda 48 okul sorumlusu ile çalıştık. Bu sonuç bizim için sürpriz olmadı. Biz oy farkının en az 10 bin olacağına inanıyorduk. Fark yaklaşık 13 bin oldu.Tekirdağ genelinde 3’ncü Milletvekili Adayımızı meclise gönderdik. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Tekirdağ’da AK Parti’nin oy yükünü Çerkezköy ve Kapaklı çekiyor. Bugün hiçbir rehavete kapılmadan 2019 yılında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine hazırlık yapıyoruz. Biz sadece seçim zamanı çalışan teşkilat olmadık” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK’Ü DE UNUTMADI

Basın mensuplarının sorularını da içtenlikle cevaplayan Öğe, geçtiğimiz günlerde basın açıklamasında AK Parti’yi tebrik eden Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Öztürk’ü unutmadı.  Öztürk’e teşekkür eden Öğe “ CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk yaptığı açıklamada partimize başarısından dolayı teşekkür etmiş. Bende tüm partileri tebrik ediyorum. Hiçbir sorun yaşamadan hoş bir seçim geçirdik” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10