Gazilerden Kubilay'a ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 5.11.2015 16:53:00 0
Gazilerden Kubilay

Ziyarette ilk olarak konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Geçtiğimiz günlerde, Afyonkarahisar Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde, 27- 30 Ekim tarihleri arasında, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda Şehit Yakınları ve Gazilerimiz Cumhuriyetimizin Kazanıldığı Topraklarda” programı çerçevesinde Gazilerimiz ve Şehit Aileleri, Afyona bir gezi düzenlemişlerdi. Gezi dönüşü bizleri ziyaret etmek istediler. Yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“MADDİ VE MANEVİ DESTEKTE BULUNUYOR”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın ardından konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “ Kaymakamımız, bayramlarda ve önemli günlerde bizleri unutmayarak maddi ve manevi her türlü desteği veriyor. Yaptığımız tüm programlarda yanımızda oluyor. Tüm Şehit aileleri ve gazilerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Ziyarette, muharip gaziler Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a günün anısına Dumlupınar hatırası porselen tabak hediye ettiler.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10