Süper Ligde zorlu hafta

Süper Amatör Lig'de dördüncü hafta zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Ergene Belediyespor'un bay geçeceği haftada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Gençlerbirliğispor'u konuk ed

6.11.2015 17:05:00 0
Süper Ligde zorlu hafta

Haftaya yedi puanla üçüncü sırada giren temsilcimiz evinde Çorlu Gençlerbirliğispor ile kendi evinde oynayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren temsilcimizde sakat oyuncuların iyileşmesi ise teknik heyetin yüzünü güldürdü. Ligde iddialı olduklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Yine ligin iddialı takımlarından Çorlu Gençlerbirliği Spor ile karşılaşacağız. Biz onlardan daha iddialıyız ve takımımıza güveniyoruz. Puanlarımız aynı ve lider ile aramızda iki puan fark var. Ligin henüz başlarındayız. Bu ligde daha çok şey olacak “ diye konuştu.

HEDEF GALİBİYET

Geçtiğimiz hafta Muratlıspor’la oynanan karşılaşmayı da değerlendiren Narçın, “Muratlı’da çok pozisyona girdik ama olmadı. Maçın ikinci yarısında tek kale oynamamıza ve 5 – 6 tane net pozisyon yakalamamıza rağmen golü bulamadık. Kısmet değilmiş. Her hafta olduğu gibi bu hafta da kesinlikle galibiyeti hedefliyoruz.” Diye konuştu.

MAÇA ÇAĞIRDI

Narçın, “Geçtiğimiz sezona kıyasla bu sezon kadro derinliğimiz daha başarılı. Daha çalışkan ve daha hırslı bir takım yarattık. Bu ligin en iddialı takımı olduğumuzu haftalar ilerledikçe herkes görecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda çalışmalar tamamlandı ve ilk maçımıza çıkacağız.  Tüm sporseverleri Çorlu Gençlerbirliği Spor ile oynayacağımız maça bekliyorum” şeklinde konuştu.

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise yedi puanla averajla ikinci sırada yer alıyor. Ligin ikinci haftasında evinde konuk ettiği Aşağısevindikspor’a puan kaybeden Çorlu Gençlerbirliğispor Kapaklıspor’u beş golle geçerek moral bulmuştu. 1911 Çerkezköyspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak.

SİTESPOR ZORLU DEPLASMANDA

Haftaya dokuz puanla ilk sırada giren Çorlu Kültürspor ise evinde bir puanlı Saray Belediyespor’u konuk edecek. Cumartesi günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Haftaya altı puanla dördüncü sırada giren Sitespor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak. Muratlı Belediyespor ise dört puanla beşinci sırada yer alıyor. Muratlı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

“OYUNCULARIMIZA İNANIYORUM”

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini kaydeden Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik “ Ligde hafta sonunda zorlu bir deplasmana çıkacağız. Geçtiğimiz hafta evimizde oynadığımız karşılaşmadan farklı galip ayrılmasın ı bildik. Muratlı Belediyespor kendi evinde rakiplerine karşı iyi bir futbol ortaya koyuyor. Bizde yükselişimizi sürdürmek için Muratlı deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyoruz. Ben genç oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum” dedi.

 

KAPAKLISPOR EVİNDE

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor’a farklı mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Kapaklıspor ise evinde bu sezon istediği sonuçları alamayan Malkara Belediyespor’a konuk olacak. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma da 13.00’de başlayacak. Karşılaşmaya üç puan parolası ile hazırlandıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz “ Taraftarımıza Çorlu Gençlerbirliğispor yenilgisini unutturmak istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı Pazar günü Malkara Belediyespor karşılaşmasına bekliyoruz” dedi.

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde puanı bulunmayan Büyük Çınarlıspor ise evinde Şarköyspor’u konuk edecek. 13 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ergene Belediyespor’un bay geçeceği haftada altıncı sırada bulunan Aşağısevindikspor ise 1461 Karadenizspor Muratlı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma ise Pazar günü saat 12.00’de başlayacak.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10