Asayiş ve Trafik uygulaması

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla yapılan asayiş ve trafik uygulaması ilçe merkezinde gerçekleştirildi.

Çerkezköy 8.11.2015 11:51:00 0
Asayiş ve Trafik uygulaması

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, önceki gece dört farklı noktada Asayiş ve Trafik Uygulaması gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya Belediye Meydanı, köşem mevkii ve Altıyol Kavşağı’nda yapılan uygulamaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik uygulaması’nda dört komiser yaklaşık 50 polis memuru görev aldı.

MOTOSİKLET VE ARAÇLAR KONTROL EDİLDİ

Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de (Genel Bilgi Toplama) bakıldı. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak otoparka kaldırıldı. Uygulamada çok sayıda yayanın da GBT kontrolü yapıldı.

GBT KONTROLÜ YAPILDI

Altıyol Kavşağı ve Çerkezköy Belediye Meydanı’nda yapılan uygulamada 450 kişinin  GBT kontrolü gerçekleştirilirken, 200 ’e yakın araç durduruldu. Yapılan kontrollerde eksiklikleri tespit edilen yaklaşık 42 araca 15 bin 800 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca  yapılan GBT uygulamasında yakalaması olan bir kişi göz altına alınırken, Tarım Sokak’ta bir kahvehanede bir kişiden kuru sıkı marka silah ele geçirildi.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceğini kaydetti.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10