Statta sürpriz evlilik teklifi

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor'un başarılı futbolcusu Emrah Çilingir, dün saat 13.00'da oynanan Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması öncesi kız arkadaÅ?

8.11.2015 18:30:00 0
Statta sürpriz evlilik teklifi

Son zamanlarda görmeye alışık olduğumuz ilginç evlilik tekliflerinden biri de dün Çerkezköy’de yaşandı.

1911 Çerkezköyspor’da forma giyen Emrah Çilingir’i izlemek için dün Mustafa Uğraş Stadı’na gelen Rojin Dağ, hayatının sürprizi ile karşılaştı. Başarılı futbolcu, hiçbir şeyden habersiz kendisini izlemeye gelen kız arkadaşına, taraftarların ve takım arkadaşlarının da yardımıyla evlilik teklifinde bulundu.

FUTBOLCULAR SAHAYA PANKARTLA ÇIKTI

1911 Çerkezköyspor futbolcuları ellerinde kırmızı güller ve dev bir pankartla sahaya çıktı. “Benimle Evlenir misin Rojin” yazılı pankartı görünce şok olan genç kız, daha sonra taraftarların tezahüratları eşliğinde tribünden sahaya indi. Kız arkadaşının önünde diz çöken genç futbolcu, daha sonra elindeki yüzükle Rojin Dağ’a evlilik teklifinde bulundu. Genç kızın teklifi kabul etmesi üzerine takım arkadaşları ellerindeki gülleri çiftin üzerine attı. Genç kızın mutluluğu gözlerinden okunurken, taraftarlar ise genç çifti alkışlarla tebrik etti.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10