Bilgi ve deneyimlerini aktardı

Türkiye'ye Sekreterliğin ve Asistanlığın şifrelerini veren Ayson Karabağ, Hema Endüstri'nin sekretaryasıyla buluştu.

Çerkezköy 9.11.2015 17:26:00 0
Bilgi ve deneyimlerini aktardı

Sekreterlik konusunda yazar Ayson Karabağ Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan daveti üzerine gittiği kurumun sekretaryasına bilgi ve deneyimlerini aktardı. Semra Yalçın’ında organizasyonunda gerçekleşen seminerde konuşan Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, kendisini eğiten, bilgiyle becerilerine geliştiren insanlara saygı duyduğunu ve başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

TÜYOLAR VERDİ

Ayson Karabağ, seminerde; dinlemenin ne olduğunu ve dinleme konusunda nelere dikkat edilmesini örneklere anlattı. Nerde ve nasıl konuşulacağını ayrıntılarıyla anlatan Ayson Karabağ, karşıdakini nasıl ikna edileceğini konusunda da tüyolar verdi. Sevginin tanımını yapan, bunun birebir ilişkiler ve telefonda nasıl avantaja çevrileceğinin sırlarını paylaşan Ayson Karabağ, insanının kafasında engeller olduğunu bunun nasıl asılacağını, özgüvenin ne olduğunu, bunun insanlara nasıl kazandırılacağına değindi.

GİYİMİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

İşte giyimin önemine vurgu yapan, vücut dilinin nasıl kullanılmasını gerektiğini detaylı bir şekilde anlatan Ayson Karabağ, bilginin kullanılması,  şikayet telefonlarda neler yapılacağını, misafir ağırlanması, ikramın nasıl yapılacağı, otel rezervasyonu,  bilet alma konulularında da bilgiler verdi.

Ayson Karabağ’ın engelleri aşma, insanlarla baş etme ve ön yargıyı yıkmanın  yolları ile verdiği tavsiyeleri ilgiyle dinleyen katılımcılar, seminerin kendileri için çok yararlı geçtiğini kaydettiler.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10