Alkollü sürücü kaza sonrası kayıplara karıştı

Önceki gece Fevzi Paşa Caddesi üzerinde Çerkezköy İlçe Müftülüğü önünde meydana gelen kazada bir otomobil ile panelvan tipi özel bir araç çarpıştı. Kaza sonrası otomobilde bulunan 6 yaşÄ

Çerkezköy 16.11.2015 13:09:00 0
Alkollü sürücü kaza sonrası kayıplara karıştı

İddiaya göre Fevzi Paşa Caddesi’nden Hayri Batur Caddesi istikametine seyir halinde olan 59 UY 493 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Kemal K. yönetimindeki 59 UN 234 plakalı panelvan ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 6 yaşındaki Kübra Var isimli küçük çocuk yaralandı. Panelvan sürücüsü Kemal K. ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Kemal K., minibüsü Efendioğlu Sokak’ta bulunan evinin önüne park ettikten sonra kayıplara karıştı. Küçük Kübra’nın yakınları minibüsün bulunduğu yeri öğrenip, soluğu Efendioğlu Sokak’ta aldı. Kazanın ardından olay yerinden kaçan sürücüye tepkili olan Kübra Var’ın yakınları, durumu polise haber vererek sürücü hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılmasını istedi.

YAKINLARI ÖZÜR DİLEDİ

Bu arada dışarı çıkan Kemal Kuş’un yakınları, “Siz onun kusuruna bakmayın. Alkollüydü, ne yaptığını bilmiyor. Biz ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diyerek karşı tarafı sakinleştirmeye çalıştığı gözlendi. Kazanın hemen ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alınan Kübra Var’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10