Baliç'i sevenleri son yolculuğuna uğurladı

Çerkezköy Vergi Dairesi Eski Şefi ve Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyesi İlhan Baliç geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.

Çerkezköy 16.11.2015 17:55:00 0
Baliç

İlhan Baliç için dün İstasyon Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. İlhan Baliç’i son yolculuğuna Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı İrfan Tombalak, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, siyasiler, iş adamları ile ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çerkezköy Vergi Dairesinde şef olarak görev yaptıktan sonra emekli olan İlhan Baliç Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği’nin yönetiminde de yer alıyordu. 60 yaşındaki Baliç kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Dubai’de iş seyahatini tamamladıktan sonra Çerkezköy’e dönen Baliç, önceki gece 02.00 dolaylarında eşi ile birlikte evine giderken yolda kalp krizi geçirmiş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlhan Baliç evli ve iki çocuğu bulunuyordu. Baliç’in ailesi ve yakınları cenazenin ardından taziyeleri kabul etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10