Milli Sporcu'ya Akay'dan tam destek!

İşitme Engelliler Türkiye Karate Şampiyonu ve milli sporcumuz Oğuzhan Genç, geçtiğimiz hafta Ermenistan'da yapılan Avrupa Karate şampiyonasının ardından Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 19.11.2015 15:10:00 0
Milli Sporcu

Daha önce Dünya ve olimpiyat şampiyonalarında ülkemizi başarı ile temsil eden Oğuzhan Genç, hedefinin 2016 yılında yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Çerkezköy'ü ve Türkiye'yi başarı ile temsil etmek olduğunu belirterek, "İnşallah Çerkezköy'e Dünya Karate Şampiyonası'ndan altın madalya ile döneceğim" dedi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

İşitme engelli sporcu Oğuzhan Genç'in başarılarını takip ettiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Oğuzhan kardeşimizin başarıları bir Çerkezköylü olarak bizleri gururlandırıyor. Oğuzhan'ın başarılarının devam etmesi, ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İşitme engelli Oğuzhan kardeşime bundan sonraki spor hayatında üstün başarılar diliyorum ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum" diye konuştu.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10