Yılbaşında yeni projeler başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent 2016 yılının başlamasıyla birlikte yeni projelere start vereceklerini açıkladı.

Çerkezköy 19.11.2015 16:04:00 0
Yılbaşında yeni projeler başlıyor

2016 Yatırım Programı’nın Büyükşehir Belediyesi’nin son toplantısında meclisten geçtiğini anlatan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yatırım programlarıyla ilgili bilgiler verdi. Akay, “Bu önemli projelerden ilki Kültür Merkezi projesidir. Biz Kültür Merkezi ile ilgili projemizi hazırladık ve Büyükşehir’e teslim ettik. Projenin yapılacağı alan ile ilgili sıkıntılar giderildi. Tahminimizce en geç Mart 2016’da ihaleye çıkarılır ve akabinde de ilk kazma vurulur” dedi.


SPOR TESİSLERİ İÇİN PROJELER HAZIR
Cengiz Topel Caddesi üzerinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapmaya karar verdiklerini anlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili projemiz de hazır. Aralık ayında bu projemizi de Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edeceğiz. Bu projenin yapılacağı alan ile ilgili bir sıkıntımız yok” diye konuştu.
Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun hemen yanına 2 adet de tenis kortu yapmayı düşündüklerini anlatan Akay, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da içinde bulunduğu kapalı alanda sauna, fitness salonu gibi bölümler de olacak. Bu projemiz de Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 yatırım planına dahil edildi. Ocak 2016 sonuna kadar ihalesi yapılıp ilk kazması vurulacak” bilgilerini verdi.

YENİ PAZAR YERİ YAPILACAK

Akay, son olarak yeni Pazar Yeri ile ilgili müjdeyi verirken, “Uzun zamandır yeni Pazar Yeri ile ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Projemiz hazır. Pazar Yeri’ni Büyükşehir değil, biz kendimiz yapacağız. Pazar Yeri projesi ile Kültür Merkezi projesi çalışmalarının eş zamanlı yürüteceğiz. Yakın tarihlerde de tamamlanmasını planlıyoruz. İnşallah bir aksilik çıkmazsa 2016 sonuna kadar her iki proje de ortaya çıkmış olacak” diye konuştu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10