Her şey güzel başlamıştı

Yoğun çalışma temposu arasında stres atma amacıyla kardeş yayın organlarımız Marmara Haber Gazetesi, Radyo Haber ve T Haber Televizyonu'nda çalışan ve daha önce çalışmış olan arkadaşlar ol

Çerkezköy 20.11.2015 18:43:00 0
Her şey güzel başlamıştı

Dün akşam, Çerkezköy Haber, Marmara Haber Gazeteleri ve Radyo Haber ve T Haber Televizyonu’nda  bugüne katar görev yapan ve halen mesailerini sürdüren gazeteciler olarak, kendi aramızda, yoğun çalışma temposundan bir an uzaklaşıp stres atmak amacıyla, halı saha maçında bir araya geldik. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki Olimpiyat Halı Sahada dostluk maçı için buluşan gazeteci arkadaşlarımızla, keyfli bir maç için hazırlıklarımızı yaptık.

KEYFLİ BAŞLAYAN MAÇ BİR ANDA BUZ KESTİ

Herkes formasını, şortunu giyip ısınma hareketlerini yaptıktan sonra sahaya çıktı. Saat 8.00’da başlayan karşılaşma art arda atılan karşılıklı gollerle iyice keyfli hale gelmişti. Keyifli geçen mücadelede, herkesin keyfi maçın 37 dakikasında talihsiz bir sakatlanmayla son buldu. Kendi sahasından aldığı topla önüne geçen bütün rakiplerini çalıma dizen gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, bu sırada hızını alamayınca, ayağını topun üzerine basarak, yere düştü. Ayağı dönen Kaya, yere yığılırken arkadaşları da başına koştu.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRDIK

Acı içinde kalan Yazı İşleri Müdürümüz Faik Onur Kaya’ya bir yandan destek olurken, diğer yandan hemen 112 Acil Servis aranarak, ambulans istendi.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Faik Onur Kaya, arkadaşlarının da yardımıyla hemen ambulansla Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırıldı.Burada yapılan ilk tetkiklerde Kaya'nın sol ayak bileğinde kırık ve çıkık olduğu tespit edildi.

AMELİYAT OLDU

Operatör Doktor Ahmet Şadi Kılınç burada yaptığı müdahalenin ardından ayaktaki çıkığı yerine koyarak, alçıya aldı. İlk geceyi alçıda geçiren Kaya’nın ayağı için dün de cerrahi operasyon yapıldı. Ayağına platin takılan Kaya, başarılı geçen ameliyatın ardından hastanedeki odasına alındı. Kaya'yı, hastane odasında mesai arkadaşları, yakınları ve ailesi biran olsun yalnız bırakmadı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10