Kapaklı'da Emniyet Binası için yer bulundu

Yeni ilçelerden Kapaklı'da emniyet müdürlüğü hizmet binası için aranan yer bulundu. Cumhuriyet Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, Yakamoz Sokağın kesiştiği alandaki 1530 ada, 1 parselin hazine tarafından Ä

Kapaklı 23.11.2015 11:17:00 0
Kapaklı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kapaklı’da açılan polis merkezinde hizmet veren Kapaklı Emniyet Müdürlüğü, Kapaklı’nın ilçe olmasının ardından Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve daha önce İŞKUR Çerkezköy Şubesi ve Çevik Kuvvet Grup Amirliği olarak kullanılan binaya taşınmıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü için bu binanın da yetersiz olması nedeniyle yapılması planlanan yeni bina için çalışma yapılıyordu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası için yer tahsis çalışmalarında sona gelindi. Emniyet Müdürlüğü için belirlenen yer Cumhuriyet Mahallesi, Mithat Paşa Caddesi, Yakamoz Sokağın kesiştiği alandaki 1530 ada, 1 parselin hazine tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü için tahsis edildiği ifade edildi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN YATIRIM PLANINA ALMASI BEKLENİYOR

Yetkililer, 5 bin 888 metrekare alana sahip arsa üzerinde zemin etüt çalışmalarının tamamlandığını belirtti. Bundan sonraki aşamada İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası’nın yapımı için İçişleri Bakanlığı tarafından yatırım planına alınması beklenecek.

Haber/Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10