Okul kıyafetleri satıcılarından geleneksel kahvaltı

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği tarafından eğitimcilere yönelik düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliğinin 4'üncüsü dün saat 08.00'da Yalı Restaurant'ta ger

Çerkezköy 23.11.2015 17:34:00 0
 Okul kıyafetleri satıcılarından geleneksel kahvaltı

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği yönetimi, Çerkezköy’deki eğitim camiası ile kahvaltı etkinliğinde buluştu. Etkinlikte restoranın girişine okul kıyafetlerini dizen Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği, eğitimcilere üyelerinin tasarım ve ürünlerini de teşhir etti. Kahvaltıda açılışı konuşması yapan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti. Ardından, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan’a bir konuşma yaptı. Erdoğan, “Eğitim camiasında bulunan tüm aktörler bizim için çok önemlidir. Hep beraber Çerkezköy’de eğitimi daha üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Hepimizin görevi bu.” dedi.

BU MÜCADELEYE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kahvaltıya katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Biz bugün bir araya gelerek eğitim hayatının dertlerini, Çerkezköy’deki eğitim ile ilgili sıkıntıları konuşma fırsatı bulduk. Eğitim hayatının bir parçası olan okul aile birliği başkanları ve yönetimleri de bugün buradalar. Sizlerle hep birlikte eğitimin kalitesini biraz daha yukarı çıkarmak, eğitime bir nebze olsun katkı sağlamak adına mücadele ediyoruz. Bu mücadeleye katılan herkese teşekkür ediyorum.”dedi. Akay ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü nedeniyle, öğretmenleri kutlayarak sözlerini tamamladı.

EĞİTİMLE İLGİLİ HER KONUYA MÜDAHİLİZ
Akay’ın ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay bir konuşma yaparak, bu tür etkinliklerin, eğitim camiasındaki aktörlerin kaynaşması açısından önemli olduğuna söyledi. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür eden Kubilay, “Bu kahvaltıda, eğitim ile ilgili çalışmaları gözden geçirmemize imkan bulduk. Biz göreve geldiğimiz günden beri eğitimi en esaslı mesele olarak gördük. Çocuklarımızın geleceğinin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bu sorumluluğu her nefes alıp verişimizde hissediyoruz. Eğitim ile ilgili her konuya müdahiliz” dedi.  

Kahvaltıya, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, dernek yönetim kurulu üyeleri, Okul Müdürleri, okul kıyafeti satıcıları ve öğretmenler katıldı.
Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10