Ak Parti'den 24 Kasım ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle dün sabah saatlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüâ€?

Çerkezköy 24.11.2015 16:17:00 0
Ak Parti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret düzenlendi. Ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bu günkü ziyaretimiz daha farklı ve anlamlı bir ziyaret. Sebebi ise bu gün öğretmenler günü olmasıdır. Bu vesileyle ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Başta siz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Sizlerle  her zaman birlikte olmayı umut ediyoruz. Hızla nüfusun artması dolayısıyla eğitimdeki sıkıntılarınızı biliyoruz.”diye konuştu.

HAYIRSEVERLERE DERSLİK YAPTIRMALARI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Çerkezköy’deki eğitimin iyi yerlere gelmesi için hayırseverlere çağrıda bulunan İlçe Başkanı Öğe, “Yeni okul yapılmasının sağlanması yönünde herkes bu konuda elini taşın altına koymalı. Okullarımızda derslik ihtiyacının hat safhada bulunuyor. En azından hayırseverlerimizde mevcut okullarımıza destlik yaptırarak derslik ihtiyaçları karşılanabilir düşüncesindeyim.”diye konuştu.

DERSLİK SIKIN

Ziyaret sırasında konuşan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da Öğe’nin açıklamalarına destek vererek, en önemli sıkıntılarının ‘Derslik’ sıkıntısı olduğunu kaydetti. Erdoğan,“Öncelikle bu günümüzde de bizleri ziyaret etmeniz bizleri mutlu etti. Sizlerin eğitim sorunlarımızı bilmeniz ve bu konuda çözüm üretmeniz nedeniylede sizlere teşekkür ediyorum. Çerkezköy olarak bizim derslik ihtiyacımız ve yeni okullara, ihtiyacımız var. Başka her hangi bir sorunumuz yok. Milli Eğitim Bakanlığımızda gerekli yardımları yapıyor. Şartlar ne olursa olsun biz şikayetçi değiliz. Kaymakamlığımızın başlattığı ‘Eğitim kampüsü’ projesiyle de eğitim sorunumuz ilçemizde büyük ölçüde çözümlenecektir.”açıklamalarını yaptı.

Erdoğan sözlerini şöyle tamamladı: “Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. İlçemizde öğrenci sayısına göre öğretmenlerimizle en çok kursu açan tek ilçeyiz. Görevleri dışında da eğitime destek veren katkı sağlayan öğretmen arkadaşlarımıza da bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum.”

Haber /Sibel BAL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10