Öğe'den yeni kabine değerlendirmesi

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 64'üncü Hükumet döneminde görev yapacak olan Bakanlar Kurulu'na ilişkin bir değerlendirmede bulunurken, "Hayırlı olsun."dileğin

Çerkezköy 26.11.2015 15:33:00 0
Öğe

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni kabinenin tecrübeli ve yeni isimlerden oluştuğunu söyleyen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Kabinede yer alan yeni isimlerin, tecrübeli isimlerle çalışacak olması, kendileri için büyük bir şans. Yeni Kabine’deki bazı isimler çeşitli sürelerde bakanlık görevi yaptı. Bu bir bayrak yarışı! İnancımız odur ki yeni kabine ile birlikte ülkemiz 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla yürüyecektir” dedi.

TÜM VAADLER KISA SÜRED EYERİNE GETİRİLECEKTİR
Partisinin 1 Kasım seçimleri öncesinde açıkladığı seçim vaatlerinin hepsinin en kısa zamanda hayata geçirileceğini dile getiren Öğe, “Önümüzdeki 4 yıl içinde, verilen tüm sözler yerine getirilecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Milletimizin refah seviyesini daha yukarılara çekecek önemli kararlar, yeni kabinede alınacaktır” dedi. 64. Hükumetin Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni eden Abdullah Öğe, “Tekirdağ ve Çerkezköy de yeni dönemde önemli hizmetler alacaktır. İstikrarın, reformların, ekonomik atılımların devamı gelecektir. Yeni kabine, milletimizin tüm beklentilerine cevap verebilecek kapasitededir” diye konuştu.

Haber /Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10