AK Parti'den İzmir çıkartması

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, bugün İzmir'e gidecek ve AK Parti İzmir İl Başkanlığı ile çalışma toplantısı yapacak.

Tekirdağ 1.12.2015 16:15:00 0
AK Parti

Ardından partililer Türkiye Kupası 3. Tur eleme maçında Karşıyakaspor-Tekirdağspor maçını izleyecek. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay,  "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ’Hattı siyaset yoktur, sathı siyaset vardır, satıh ise tüm Türkiye’dir" sözünden hareketle planlanan organizasyon, sonraki aylarda başka illere yapılacak ziyaretlerle sürdürülecek."dedi.
2 OTOBÜS TUTTULAR
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Bugün saat 15.30’da İzmir Atatürk Stadında oynanacak Karşıyakaspor-Tekirdağspor maçına gitmek isteyen taraftarlar için AK Parti İl Başkanlığı 2 otobüs tuttu. Ben ve il yönetim kurulundan üyeler de İzmir’e gidecek."dedi.
PARTİDE SİYASET, SAHADA MAÇ
AK Parti Tekirdağ heyeti önce AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetimle bir araya gelecek. Birlikte basın toplantısı düzenleyecek olan Ahmet Akçay ve Bülent Delican gündeme dair görüşlerini açıklayacaklar, ayrıca iki il teşkilatının birlikte neler yapabileceklerini anlatacaklar. İl heyetleri toplantı yaparak çalışmaları da müzakere edecekler ve görüş alışverişinde de bulunacaklar.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10