O reklam gerçek oldu

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi'nde polis ekipleri bir eve düzenlediği baskında satışa hazır 264 litre sahte rakı ile içki yapımında kullanılan 5 ton kimyasal madde ele geçirdi. Ev sahibi M.U.,

Süleymanpaşa 2.12.2015 16:49:00 0
O reklam gerçek oldu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Süleymanpaşa Hürriyet Mahallesi'nde bir evde sahte içki üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, emekli oto tamircisi M.U.'ya ait olduğu öğrenilen eve sabah erken saatlerde mahkeme kararıyla baskın düzenlendi.

Polis ekipleri evde 8 kiloluk 33 damacanaya doldurulmuş satışa hazır 264 litre sahte rakı ile rakı ve viski imalatında kullanılan su tankerleri içinde 5 ton kimyasal madde ve çok sayıda boş rakı, viski şişesi ile içki yapımında kullanılan laboratuvar malzemeleri ve özel düzenekler ele geçirildi.

BENİM İÇECEĞİM

Gözaltına alınan M.U. polisteki ifadesinde, evinde bulunan kaçak içkileri içmek için ürettiğini ileri sürerek, "Bu içkileri satmıyorum. Bunlar benim 10 yıllık içeceğim" dedi. M.U.'nun bu sözleri Cem Yılmaz'ın bir reklam filminde polis baskınında söylediği 'Biz satıcı değiliz, yiyiciyiz' sözlerine akıllara getirdi.

SERBEST KALDI

M.U. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, ele geçirilen sahte içkiler bir kamyona yüklendi ve  incelenmesi için Tekirdağ Tarım İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10