Öğrencilerin piyesi duygulandırdı

Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında tiyatro oyuncularına taş çıkartırcasına bir performans sergileyen öğrenciler tarafından hazırlanan ve engellilerin yaÅ

Kapaklı 3.12.2015 18:44:00 0
Öğrencilerin piyesi duygulandırdı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Kapaklı Belediyesi Ortaokulu'nda öğrenciler tarafından  hazırlanan ve engellilerin yaşadığı zorlukları anlatan piyes salonda duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nda 3 Aralık dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, SGK Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karakoç, TSD Kapaklı Şube Başkan Vekili Seviye Saygılı ile çok sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 8/A sınıfı öğrencilerinden Derya Demirci’nin günün anlam ve önemine belirten bir konuşma yaptı.Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ve engellilerin yaşadığı zorluk ve  sıkıntıları anlatan bir piyes sergilendi. Duygusal anların yaşanmasına yol açan piyes izleyen bazı katılımcılar gözyaşlarını tutamadı.

Engelliler Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan 5/B sınıfı öğrencisi İrem Çınar şiirini okudu. Okul öğrencilerinden oluşan koronun müzik dinletisi sonrası Engelliler Günü kapsamında düzenlenen şiir yarışması birincisi İrem Çınar ile kompozisyon yarışması birincisi Derya Demirci’ye, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu tarafından hediye verildi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından TSD Kapaklı Şube Başkan Vekili Seviye Saygılı’ya da güne özel hazırlanan “Benimle Oynar mısın” konulu tablo hediye edildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10