Akçay: Tekirdağ'ı bu hale düşürenler utanmalı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, tiyatro oyuncusu Emre Kınay'ın oyuncu Ahu Türkpençe ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde sergileyeceği 'Sondan Sonra' oyunu öncesi Kültür M

Çerkezköy 8.12.2015 17:10:00 0
Akçay: Tekirdağ

AK Parti Süleymanpaşa Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı Anılar Düğün Salonunda gerçekleşti. Toplantıya İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, İl Yöneticileri, İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel ve de ilçe teşkilat üyeleri katıldı. Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İlyas Küp’nün yaptığı danışma toplantısında İl Başkanı Ahmet Akçay, 2019 seçimleri için seferberlik ilan ettiklerini yerel seçimlerde Tekirdağ’da büyük bir başarı hedeflediklerini ifade etti.

 


Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay'ın yaptığı Büyükşehir Kültür Merkezi ile ilgili yaptığı eleştirilere destek veren  Akçay, "Bir sanatçı gelip Tekirdağ'da Belediye'ye ait salonun durumunu anlattı ve haber ulusal medyada da yer aldı. Tekirdağ'ımızı bu hale düşürenler utanmalıdır. 2019'da bu belediyeleri alacağız ve Tekirdağ'ı bu durumdan kurtaracağız. AK Parti, Tekirdağ'ın umududur, ümididir, beklentisidir."dedi.
MÜJDELİ HABERLERİ DUYURACAĞIZ
Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün 1 Kasım sonrası Tekirdağ’da algının değiştiğini ifade ederek, AK Partinin Tekirdağ’da daha güçlü ve azimle yerel seçimlere hazırlandığını ve Tekirdağ’da birçok projenin hayata geçmesi için çalışmalara başladıklarını söylediler. Yel ve Akgün, Tekirdağ ile ilgili müjdeli haberlerini en kısa zamanda kamuoyuna duyuracaklarını söylediler. Toplantıda, partiye katılan yeni üyelere rozet takıldı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10