İlk turnuvalarından dereceyle döndüler

Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Derneği, Çanakkale'de yapılan Trakya Taekwondo Şampiyonası'ndan dereceyle döndü. Şampiyonada bir birincilik ve iki üçüncülük elde eden kulüpte büyük

9.12.2015 15:51:00 0
İlk turnuvalarından dereceyle döndüler

Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Derneği Başkanı ve antrenörü Tevrat Bingöl, böyle bir şampiyona ilk kez katıldıklarını belirterek, "Derece alacağımıza inandık ve şampiyonaya katılan sporcularım çok iyi hazırlandı. Şampiyonaya Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Derneği olarak 13 sporcu ile katıldık. Bizimle beraber çevre il ve ilçelerden şampiyonaya toplam 230 sporcu katıldı. Şampiyona minik Yıldızlar ve büyükler olmak üzere toplam 16 sıklette gerçekleşti. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarışmalarda Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Derneği olarak tecrübe kazanmak ve dereceye girmek için mücadele ettik” diye konuştu.
6 KARŞILAŞMAYI DA KAZANDI
Şampiyonadan bir birincilik ve iki de üçüncülük elde ettiklerini belirten Bingöl, “Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalarda böyle bir şampiyonaya ilk kez katılmamıza rağmen sporcularımız büyük bir başarı örneği sergilediler. 24 kiloda mücadele eden Muhammet Ali Ağırman yaptığı 6 maçı da kazanarak kendi kategorisinde birinci oldu. 45 kilo erkeklerde Muhammed Kaan Güneş’te 3 maç yaparak 3’üncü oldu.

Bayanlarda ise 30 kilo da yaptığı 4 maç sonrası Zöhre Zerda Güvercin 3’üncü olarak önemli bir derece yakaladı. Böylesine geniş bir organizasyona ilk kez katılan sporcularımızın başarıları bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızın bundan sonrada katılacakları turnuva ve şampiyonalarda derece alacaklarına inanıyoruz.”dedi.

8 AYDIR FAALİYETTEYİZ
Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü Derneği’nin 8 aydan beri Çerkezköy’de faaliyet gösterdiğini belirten  Bingöl, “Amacımız sporcularımızın bu tür müsabakalarda tecrübe kazanmalarını sağlayarak Türkiye Şampiyonası öncesi eksikliklerini görmek ve tamamlamaktır. Kulüp olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. Aralıksız süren çalışmalarımızın teknik ve taktik açıdan olumlu olduğunu görüyoruz. İlçemizi turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmek için çaba göstermeye devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10