NKÜ'den Almanya'daki eğitim kurumlarına ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Erasmus Koordinatörü Pr

Tekirdağ 9.12.2015 16:10:00 0
NKÜ

Ziyaret Kapsamında Rhein-Mass Berufskolleg Eğitim Kurumunun Müdürü Dr. Hans-Joachim Kornblum, Rhein-Mass Berufskolleg Willich Müdürü Annett Richter, Rhein-Mass Berufskolleg Nettetal Müdürü Rudi Wilmen ile görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmelerde işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla eğitim ve staj olanakları, öğrenci değişimi konularında bilgi paylaşımı yapıldı.Görüşmeler sırasında okulların eğitim alanları ve atölyelerinde incelendi.
Ziyaret sırasında programda yer alan Deula’da (Alman Tarım Okulu, Kempen) incelemeler yapılarak, kurum Müdürü Dr. Karl Thoer tarafından kurumla ilgili ayrıntılı bilgi verildi.


Kurumlarda yapılan incelemeler ardından programda bulunan Viersen Bölgesi Kaymakamı Dr. Andreas Coenen, Nettetal Belediye Başkanı Christian Wagner ile görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmelerde NKÜ hakkında bilgi paylaşımı yapıldı ve bölgede bulunan eğitim kurumlarıyla olan işbirliğinin önemi vurgulandı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10