55 milyon heyecanı

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı özel çekilişindeki büyük ikramiye tutarını 55 milyon lira olarak açıklamasının ardından satışa sunulan biletlere Çerkezköy'de vatandaşlar yoğun ilgi gö

Çerkezköy 10.12.2015 17:57:00 0
55 milyon heyecanı

Yeni yıla sayılı günler kala zengin olma hayali kuran vatandaşlar Milli Piyango bayilerine akın ediyor.  Çerkezköy’de 40 yılı aşkın süredir seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Başaran, talih kuşunun kendisine konmasını hayal eden vatandaşların 31 Aralık akşamını sabırsızlıkla beklediğini söyledi,.  31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece saat 24.00'da çekilecek olan Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 55 milyon lira. Büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verilecek. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi kapsamında ödenecek ikramiye tutarı ise 289 milyon 465 bin lira olacak.

 

Çerkezköy'de vatandaşlar yeni yıla zengin girmek için şimdiden hayal kurmaya başladı ve hayalin merkezi olan bilet satıcılarına akın etti. Çerkezköy’de 40 yılı aşkın süredir seyyar Milli Piyango bayiliği yapan İsmail Başaran, bu güne kadar  ilçede bir çok vatandaşı sattığı biletlerle zengin ettiğini söyledi.  Başaran, “Özellikle yılbaşı çekilişlerinde vatandaşların Milli Piyango talebi  normal çekilişlere göre çok daha  fazla oluyor.Nedeni ise ikramiyenin yüksek oluşu. Umut yaşamın bir aynası olduğundan insanlar da her yıl yeni yıla daha umutla bakıyor. Milli Piyangodan kazanacakları para ile de geleceklerini garanti altına almak istiyor. Birçok vatandaş zenginlik hayalini Milli Piyango’ya bağlamış durumda olduğunu görüyoruz. Temennim bu yıl en büyük ikramiye olan 55 Milyon liranın ilçemizden birine ya da birilerine çıkmasıdır. Önceki yıllarda sattığım biletlere 5- 10 ve 20 milyon  lira çıktı. Ama son yıllarda ilçemize kayda değer büyük bir ikramiye çıkmadı, ama bu yıl umutluyuz. İnşallah bizim sattığımız biletlere büyük ikramiye çıkar."dedi.

İNŞALLAH ÇERKEZKÖY'E ÇIKAR

Çerkezköy’de 22 yıldır Seyyar Milli Piyango bayiliği yapan Mehmet Akça, bayiliği süresince en büyük ikramiye olmasa da sattığı biletlere bugüne kadar 10 milyon, 20 milyon  ve 500 bin lira ikramiye çıktığını iddia etti. Akça, “Seyyar Milli Piyango bayisi olarak devamlı aynı yerlerde satış yapmamız insanlara da güven veriyor. Bu yılki en büyük ikramiye olan 55 milyon liranın sahibi olmak isteyen vatandaşların bazıları seri biletler alıyor. Benimde temennin büyük ikramiyenin ilçemiz Çerkezköy’e çıkması. Hatta bizim sattığımız biletlere isabet etmesidir. Eğer bizim sattığımız biletlere çıkarsa çok mutlu olacağız.

En büyük ikramiyenin Trakya’ya yani Çerkezköy’e çıkacağına dair içimde bir his var. İnşallah oda benim sattığım biletlere çıkar diye içimden geçiyor.”dedi.

55 MİLYON İNŞALLAH SATTIĞIM BİLETLERE ÇIKAR
İlçede 10 yıldır seyyar olarak Milli Piyango bayiliği yaptığını belirten İsmail Garip, bu güne kadar sattığı biletlerle bir çok kişiyi zengin ettiğini, ancak son birkaç yıl içerisinde Çerkezköy’e 500 bin liradan  yukarı büyük ikramiye çıkmadığını söyledi. Garip, “Bu yıl yeni yıl bilet satışları şu anda çok iyi gidiyor. Satışlar böyle giderse  önümüzdeki hafta içerisinde elimdeki biletleri tüketirim. Vatandaşların büyük çoğunluğu özellikle çeyrek biletlere yöneliyor. Çeyrek biletler tükendiğinde de yarım ve tamlar biletler rağbet görüyor. 55 milyonun sahibi sattığım biletlerden çıkar umudundayım. Bilet alan herkese bol şans diliyorum. Her şey gönüllerince olsun. Kazananda benim sattığım vatandaş olsun.”temennisinde bulundu.


HİÇ KİMSE UMUDUNU YİTİRMESİN 
Seyyar Milli Piyango bayilerinden Recep Pekmez ise hiçbir kimsenin umudunu yitirmemesi gerektiğini belirterek, “2016 yılının öncelikle insanlarımızın umut yılı olmasını temenni ediyorum. Şuan sattığımız yılbaşı biletleri umudunu tüketmiş ya da bir şeyler almayı hayal edipte parasızlıktan alamamış kişiler için çok büyük bir umut ışığı. Hiç kimse hiç bir zaman umudunu yitirmesin. Belki size de çıkabilir. En büyük ikramiye olan 55 milyon liranın çıkması insanın tüm hayallerini fazlasıyla gerçekleştireceği gibi gelecek nesillerine bile iş imkanı yaratır. İşi gücü olanın ise işi daha da büyür.”diye konuştu.


HERKES 55 MİLYONUN HAYALİNİ YAŞIYOR
2005 yılından bu yana Çerkezköy’de seyyar Milli Piyango bayiliği yaptığını belirten Gazi Başaran, geçen yıl sattığı yılbaşı biletlerine 250 bin lira çıktığını söyledi. Başaran, "Bu yıl sattığım biletlere çok daha büyük ikramiye çıkacağı umudundayım."dedi.
HERKESİN HAYALLERİ GERÇEKLEŞSİN
Çerkezköy’de bir yıldır Seyyar Milli Piyango bayiliği yaptığını söyleyen Sadettin Gökgöz, "Bu güne kadar benim sattığım biletlere en büyük ikramiye olarak 20 bin lira çıktı. Ama bu yıl başında çok daha büyük ikramiye çıkacağı umudundayım. Herkesin hayalleri gerçekleşsin istiyorum. Herkese bol şanslar diliyor,her şey halkımızın gönlünce olmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10