Sitespor'da hedef 3 puan

Geçtiğimiz hafta oynanan ve son dakikada yenen golle Çorlu Gençlerbirliği'ne 2-1yenilen Tekirdağ Süper Amatör Ligi takımlarından Kapaklı Sitesipor, kendi sahasında pazar günü oynayacakları Şarköyspor ma?

Kapaklı 11.12.2015 16:55:00 0
Sitespor

Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Şarköyspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını belirten kaptan Volkan Demir, "Zaman zaman çok nadir bariz hatalar nedeniyle kazanacağımız maçları son anda kaybetmemiz bizleri üzüyor.Ancak artık puan kaybetmeye tahammülümüz yok. Şarköyspor maçı ile yükselişe geçmek istiyoruz. Şarköy maçına soğuk havaya aldırış etmeden canla başla çalışarak hazırlandık. Şarköy’ü yenerek yükselişimizi sürdüreceğiz.

HOCAYA YAŞ GÜNÜ SÜPRİZİ
Sitespor futbolcuları ile takımın Teknik Direktörü Soner Çelik alt yapı ve takımın yardımcı antrenörü olan Sezer Ergünay’a antreman sonrası sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Ergünay, takımın jestine çok mutlu oldu ve yaş pastasını kesti. Ergünay, tüm futbolculara ve takım antrenörü Soner Çelik’e bu güzel sürpriz için teşekkür etti. Ardından Sitesporlu oyuncular, Sezer Ergünay’ı omuzlarına alarak bu hafta elde edecekleri Şarköyspor galibiyetini Ergünay'a  yaş günü hediyesi olarak hediye edeceklerini belirttiler.


0282 726 91 91
0282 747 65 10