2017'de balık tutulacak!

Fabrikaların bıraktığı kimyasal atıklar nedeniyle simsiyah akan ve çevreye verdiği ağır koku nedeniyle, geçtiği yerdeki halkı isyan ettiren Ergene Nehri'nin temizlenmesi için çalışmalar sürüyor. YÄ

Çerkezköy 13.12.2015 17:44:00 0
2017

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, "Biz 2019’da tüm belediyeleri almak için hazırlanmalıyız. Çerkezköy ve Kapaklı teşkilatlarımız bunun için çalışıyor. Diğer ilçelerimizde de ben bunu görüyorum. Saray’a varıncaya kadar tüm belediyeleri alacağımıza inanıyorum.”dedi. Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Halk Eğitim Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

Divan Başkanlığı’na Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mahmut Yağbasan’ın getirilmesinin ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı. 7 Aralık 2014 tarihine göreve geldiklerini belirten Öğe, “Bir yıl önce demokrasi şöleni şeklinde bir kongre yaptık. O tarihten itibaren ilçe teşkilatlarımızı oluşturup bütün gücümüzle il kongresine hazırlandık. İl Kongremizi de güzel bir şekilde tamamladıktan sonra 7 Haziran seçimlerine hazırlandık.

 

Gerek genel merkezimizin, gerekse il ve ilçe teşkilatlarımızın gayreti ile 2. sıra milletvekilini Çerkezköy'ümüze kazandırdık. 7 Haziran’da milletvekili seçilen sayın Ayşe Doğan’ın biz ikinci dönemi olarak görüyoruz. 1 Kasım’da iki milletvekilini üç milletvekiline çıkardık."dedi.
13 BİN FAZLA OY ALDIK
1 Kasım seçimlerinde oy oranının Çerkezköy’de arttığını belirten Öğe, "Son yerel seçimlerde 3 bin oy ile kaybedilen Çerkezköy Belediyesi’nin ardından 7 Haziran’da ilçede AK Parti, CHP'ye 5 bin oy fark attı. 1 Kasım’da CHP’den 13 bin oy fazla alarak, AK Parti Çerkezköy’de eski günlerine döndü. Bu başarı şahsi bir başarı değildir. Bu başarı tüm teşkilatların ortak başarısıdır.” diye konuştu.

CHP'Yİ ELEŞTİRDİ

Burada yaptığı konuşmada CHP'yi eleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, "CHP’liler son yerel seçimlerde tüm belediyeleri aldıktan sonra 7 Haziran öncesi bize ‘Geldiğiniz gibi gideceksiniz’ diyordu. Biz hiçbir yerden gelmedik. Hiçbir yere de gitmiyoruz. CHP’ye buradan sesleniyorum. Sizler bu kafayla giderseniz AK Parti 2071’e kadar iktidar kalacaktır. 1 Kasım’da ektiğimiz tohumların meyvesini biçtik. Kapı kapı dolaşarak, kadın erkek tüm teşkilatların gösterdiği gayret sonucunda 48.30 gibi bir oy aldık. Bu bizim sayemizde olmadı, sizin sayenizde tarih yazdık.”dedi.


2017'DE BALIK TUTULACAK
Ergene Nehri'ndeki kirliliğe de değinen Akgün, Ergene Havzası’na 2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirterek, "2017’de inşallah Ergene Nehri'nde balık tutulacaktır.”dedi.


TÜM BELEDİYELERİ ALMAK İÇİN HAZIRLANMALIYIZ
Akgün'ün ardından kürsüye Çerkezköylü olan Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan geldi. Doğan, "Şu anda yapmamız gereken birlik ve beraberlik içinde olmak. Geçmişe dönüp bakmayacağız. Bakın MHP ve CHP kendi içinde kongre yapmaya çalışıyor. Biz 2019’da tüm belediyeleri almak için hazırlanmalıyız. Çerkezköy ve Kapaklı teşkilatlarımız bunun için çalışıyor. Diğer ilçelerimizde de ben bunu görüyorum. Saray’a varıncaya kadar tüm belediyeleri alacağımıza inanıyorum.”dedi.


DAHA GÜÇLENDİK
Konuşmasında Ankara'da yaptıkları bakanlık ziyaretlerini değerlendiren AK Parti  İl Başkanı Ahmet Akçay, “Edirne ve Kırklareli milletvekillerimiz ile birlikte sayın milletvekillerimizle Bakanlıklar düzeyinde temaslarımız oldu. Tekirdağ'ımıza yapılacak yatırımları görüştük.

Daha neler yapabiliriz diye konuştuk."dedi.AK Parti'nin Tekirdağ’ın son seçimde 3 milletvekili çıkarmasına değinen Akçay, "Tekirdağ İki milletvekili ile Meclis’te temsil ediliyordu. Bu seçimde 3 milletvekili olunca gittiğimiz her yerde bu noktada tebrik aldık. Herkesin dikkatini çekti. Temsilde daha güçlendik.”ifadelerini kullandı.


YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI
Konuşmaların ardından partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı. Daha sonra ilçe yönetiminde ve parti teşkilatında başarılı çalışma yapanlara ‘Teşekkür belgesi’ verildi.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10