Lidere ağır darbe

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de liderlik koltuğunun sahibi değişti. Oynadığı 7 karşılaşmayı da kazanan ligin namağlup ekibi Çorlu Kültürspor, kendi evinde ağırladığı 1911 ÇerkezkÃ

Çerkezköy 13.12.2015 18:02:00 0
Lidere ağır darbe

Karşılaşma, dün saat 13.00’da Çorlu General Basri Saran Stadı’nda oynandı. Karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor, “Muzaffer, Oğuz, Hayretin, İsmail, Tuna, Gençağa, Mesut, Emrah, Hakan, Gökay ve Deniz” on biri ile başladı. Baştan sona 1911 Çerkezköyspor’un hakimiyetinde geçen maçın ilk yarısında ev sahibi ekip, kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. 1911 Çerkezköyspor ise ilk yarıda girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. Karşılaşmanın 49’uncu dakikasında Emrah’ın sağ kanattan ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Deniz Sert, şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan konuk ekip, 59’uncu dakikada Emrah Çilingir’in muhteşem golü ile skoru 2-0 yaptı. Rakip defansın arkasına gönderilen uzun topu kontrol eden Emrah, kalecinin açıldığını görünce harika bir aşırtma ile topu filelere yolladı.


HAKAN YİNE BOŞ GEÇMEDİ
Yediği iki golün şokunu üstünden atamayan Çorlu Kültürspor, kontra ataklarla farkı indirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Karşılaşmanın 67’nci dakikasında bu kez sahneye 1911 Çerkezköyspor’un golcü ismi Hakan Tice çıktı. Sağ kanattan aldığı topla hızla ilerleyen Deniz Sert, önündeki rakibini geçtikten sonra arka direkte müsait pozisyondaki takım arkadaşı Hakan’ı gördü. Deniz’in şık pasında topla buluşan Hakan’a meşin yuvarlağı kaleye göndermek kaldı. Hakan’ın golü ile fark 3’e çıktı.
SON SÖZÜ GÖKAY SÖYLEDİ
Tam herkes maç bu skorla bitecek derken son sözü Gökay Alpçoğan söyledi. Kendi ceza sahası önünden aldığı topla hızla ilerleyen Gökay, rakiplerini birer birer geçtikten sonra kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şık bir plase ile topu kalecinin yanından filelere gönderen Gökay, maçın skorunu tayin etti. Karşılaşma 1911 Çerkezköyspor’un 4-0 üstünlüğü ile sona erdi.
MUHAKKAK KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI
Lider Çorlu Kültürspor’a ligdeki ilk yenilgisini tattıran 1911 Çerkezköyspor, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrası kulüp tesislerinde açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Teknikdirektörü Sefer Ekizoğlu, “Bizim için riskli bir maçtı. Muhakkak kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolcularım, maçın sonuna kadar hırsını gösterdi. 4-0’lık skor kadar ortaya koyulan güzel futbol da bizi çok mutlu etti” dedi.
CEZAMIZ BİTTİ
Takımın her geçen gün üzerine katarak ilerlediğini sözlerine ekleyen Sefer Ekizoğlu, “Bunun dışında lider Çorlu Kültürspor’a ilk mağlubiyetini tattırdığımız için de ayrıca mutluyuz” dedi. Çorlu Kültürspor maçını seyircisiz oynadıklarına dikkat çeken Ekizoğlu, “Şu an için başka cezamız yok. Artık önümüzdeki Kapaklıspor maçına konsantre olacağız. Bu maçta seyircimizin de desteğini arkamıza alıp, yolumuza aynı ciddiyetle devam edeceğiz” diye konuştu.
HERKESE GERÇEK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK
Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Murat Narçın ile birlikte izleyen Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Savaş ise, “Biz, en başından beri takımımızın gücünün farkındayız. Fakat yaşadığımız bazı olumsuzluklar ligde istemediğimiz puan kayıplarına neden oldu. Ama çabuk toparlandık. Zor bir deplasmanda ligin namağlup ekibi ile karşılaştık ve maçı 4-0 kazandık. Herkese gerçek gücümüzü gösterdik. Bu dakikadan sonra amacımız, liderlik koltuğunu kimselere kaptırmadan ligi şampiyon tamamlamaktır” açıklamalarında bulundu. Kulüp Başkanı Murat Narçın da Çorlu Kültürspor maçı galibiyeti için futbolculara prim sözü verdi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10