Altınel ile yeniden

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Kongresi parti binasında yapıldı. Kongreye CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Gençlik Kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Çerkezköy 18.12.2015 16:56:00 0
Altınel ile yeniden

Kongrenin açılış konuşmasını ise CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı olan ve tek listeyle seçime giren Tansu Altınel yaptı. Ardından Divan oluşturuldu Divan Başkanlığına İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mümin Uslu, Divan katip üyeliklerine CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ile ile Kadın Kolları üyesi Hülya Girgin getirildi.Divan oluşumunun ardından Saygı duruşunda bulunuldu ve okunan İstiklal Marşı'nın ardından kongre başladı.
ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları'nın seçimlerde yaptıkları özverili çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,  "Gençlerimizin yeni dönemde de yapacakları faaliyetler ve çalışmalarında başarılı olacağına inanıyorum.CHP’yi iktidara getirmek için gençlerimizin, Kadın Kollarımızın ve ilçe yönetimimizin çok ama çok daha fazla çalışması gerektiğine inanıyorum.Birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalar ile inşallah önümüzdeki seçimde CHP’yi iktidara getireceğiz.

 

 

Bu nedenle yılmadan, usanmadan özverili bir çalışma yapmamız lazım.”dedi. Camcı’nın konuşmasının ardından İlçe Gençlik Kolları Başkan yardımcısı Özgür Güven faaliyet raporunu okudu. Okunan faaliyet raporu hakkında görüş belirten olmayınca oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.
YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Daha sonra gündemde yer alan maddeler görüşüldü ve ardından seçime geçildi. Kongreye tek aday ve tek listeyle giren Tansu Altınel, yapılan seçim sonunda yeniden CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu'un asil üyeliklerine, Çetin Akyıldız, Beril Buket Bağcı,Yalçın Çakır, Hakan Çiftçi,Okan Ermeğan,Özgür Güven,Karanfil Kalyon,İsmail Kahraman,Gonca Katuç, Buse Özer, Ulaş Polat,İrem Sargın,Mustafa Sever,Kazım Yılmaz seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise, Sevgin Tuna,Ercan Beyni,Güven Pınar,Dilek Kıranğ, Deniz Kırıklar,Esra Güler,Cem Göre,Başar Önem,Emre özlemiş,Osman Mutlu,Aydın Özcan,Sercan Otyıldız,Anıl Yakar ve Erman Şişman seçildi.  İl Kongre delegeliklerinde ise Çetin Akyıldız,Tansu Altınel, Uğur Can Accılar, Beril Buket Bağcı,Yalçın Çakır,Hakan Çiftçi,Okan Ermegan,Hakan Güven,Özgür Güven,Karanfil Kalyon,Erkan Karabun,İsmail Karaman,Gonca Katuç,Dilek Kıranğ,Denir kırıklar,Osman Mutlu,Sercan Otyıldız, Burcu Özcan,Buse Özer,Emre özlemiş,Çağdaş Polat,Ulaş Polat,İrem Sargın,Mustafa Sever,Erman Şişman,Sevgin Tuna,Nermin Ülger ve Kazım Yılmaz yer aldı.

 

 

ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, “Yeniden bizleri göreve getiren üyelerimize ve ilçe yönetimimize  ve partimize layık olmak için bu güne kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapacağız.Gençlik Kolları olarak yapacağımız çalışmalarla partimizi iktidara getirmeyi hedefliyoruz.Bu dönem çok daha faal bir çalışma içerisinde bulunacağız. Her zaman  olduğu gibi bu günde bizlerin yanında olan İlçe başkanımıza, ilçe yönetim kurulumuza,İlçe kadın kolları başkanımı ve üyelerine ve kongremize gelerek bizlere destek olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10