HGS tükendi, PTT yolda kaldı

Çerkezköy PTT Müdürlüğü'nde biten Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketi, TEM otoyolunu kullanmak isteyenleri sıkıntıya soktu.

Çerkezköy 18.12.2015 17:36:00 0
HGS tükendi, PTT yolda kaldı

PTT'ye giden ve araçlarına HGS etiketi almak isteyen vatandaşlar 'kalmadı' yanıtını alınca büyük şaşkınlık yaşadı. Bunun üzerine çevredeki diğer ilçelere giden vatandaşlar buralarda da aynı yanıtı alınca benzin istasyonlarında satılan HGS etiketlerine yöneldi. Ancak istasyonlarda da HGS bulamadı. Büyükçavuşlu çıkışınadki bir benzin istasyonunda ise vatandaşlar HGS bulabildi. Ancak, hırsızlar tarafından bu bölgedeki 5 kilometre uzunluğundaki Türk Telekoma ait kablolar çalındığı için sisteme giremeyen istasyon çalışanları vatandaşlara HGS etiketi veremedi.  HGS etiketinin sadece Çerkezköy ilçe merkezi değil, Tekirdağ merkez, Çorlu ve diğer ilçelerde de tükendiği öğrenildi.HGS bulamayan vatandaşlar ya D-100 karayolunu kullandı ya da gidecekleri ziyaretlerini erteledi. Bazıları ise TEM otoyolu çıkışındaki satış noktalarından HGS etiketlerini aldı.

SALI GÜNÜ SATIŞ BAŞLAYACAK

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ il genelindeki PTT Şubelerinde HGS etiketinin kalmadığı, Salı günü ise gelecek HGS'lerle birlikte vatandaşlara satışının başlayacağı öğrenildi.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10