Haberin mutfağını gezdiler

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Gazetecilik Kulübü öğrencileri, haberin mutfağını görmek ve bir gazetenin nasıl hazırlandığını yerinde öğrenmek için Çerkezköy'ün ilk günlük

Çerkezköy 21.12.2015 10:59:00 0
Haberin mutfağını gezdiler

Bir süre önce  Çerkezköy Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fırat Keskinkılıç,  'Gülerçin'den Havadisler' gazetesini hazırlayan küçük gazetecilerle bir araya gelmiş ve kulüplerinde 'gazetecilik'  hakkında bilgi vermişti. Kulüp Danışman öğretmeni Simay Esen ve öğrencileri Serkan Tolga Çangal, Ece Nisa Karaca, Sıla Karabaş,Eylül Sevim,Bilge Dündar,Ceren Şen ve Yaren Nur Aydın,  haberin mutfağını  görmek ve gazetenin nasıl hazırlandığını öğrenmek için tesisimizi ziyaret etti.

 

 

TESİSİ GEZDİLER, GAZETENİN HAZIRLANMA AŞAMASINI GÖRDÜLER
Burada küçük gazeteci adaylarını Genel Yayın Yönetmeni Fırat Keskinkılıç karşıladı.  Keskinkılıç, kulüp öğrencilerine gazetenin hazırlanma aşamasından basımına kadar geçen süreçte neler yapıldığını anlattı. Televizyon haberciliği ve radyo yayıncılığı ile ilgili de bilgiler alan öğrenciler, geziden öğrendiklerini Ocak ayında çıkacak olan gazetelerinde değerlendireceklerini belirterek Haber ailesine teşekkür ettiler.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10