1911 doludizgin

Geçen hafta deplasmanda, lider diğer şampiyonluk adaylarından Çorlu Kültürspor'u 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturan 1911 Çerkezköyspor, dün Kapaklı'daki Mustafa Uğraş Stadyumu'nda Kapaklıspor ile ka

Çerkezköy 21.12.2015 11:04:00 0
1911 doludizgin

8’nci dakikada Mesut Aytemiz ile bir net fırsattan daha yararlanamadı. Ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Mesut’un önünü boşaltarak vurduğu sert topu tokatlayan Kapaklıspor kalecisi Uğur Akyıldız, takımına derin bir nefes aldırdı. İki takımın da ataklarında gol bulamaması futbolvcuları gerginliğe soktu ve oyun bir anda sertleşti. 1911 Çerkezköyspor’un kaptanı Gençağa Yılmaz, rakibiyle giriştiği ikili mücadelede sonucu yaptığı sert müdahale sonucu sarı kart gördü. Karşılaşmada sinirler gerilince her iki takım teknik heyeti de saha kenarından oyuncularını sakinleştirmeye çalıştıklar.

 

İLK GOL 23 'DE GELDİ

23'üncü dakikada hazırlık paslarının ardından rakip takım yarı sahasına yerleşen 1911 Çerkezköyspor'da topla buluşan Gökay, sol kanattaki boş arkadaşı Oğuz Kaptan’ı gördü. Sol çaprazda topla buluşan Oğuz rakiplerinden kurtularak ceza sahasına pasını çıkardı. Boş pozisyonda topla buluşan Deniz Sert'in vuruşula top ağlarla buluştu. 1-0.. 43'üncü dakikada 1911 Çerkezköyspor kalesini yoklayan Kapaklıspor oyuncuları tecrübeli kaleci Muzaffer Kurt’u geçemedi. Karşılaşma 1911 Çerkezköyspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIYA HIZLI BAŞLADILAR

İkinci yarıya 1911 Çerkezköyspor yine hızlı başladı. 47'nci dakikada Mesut Aytemiz  ve 48'inci dakikada Hayrettin Aydın iki net pozisyonu kaçırdı. Kapaklıspor'da geliştirdiği ataklarda topu ağlarla buluşturmayı başaramadı. 54'üncü dakikada ise Deniz Sert takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak takımını rahatlattı.
SARI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
62’nci dakikada Kapalıspor'da Ferat Şenel, 1911 Çerkezköyspor oyuncuklarından Oğuz Kaptan’a yaptığı sert müdahale sonunda sarı kart gördü. Bu pozisyonun hemen ardından oyundan alınana Ferat’ın yerine Bayram Taş girdi. Aynı dakikada 1911 Çerkezköyspor’da da Gençağan yerine Selçuk Tekeci'ye bıraktı.65’nci dakikada Selçuk'un ara pasında topla buluşan Deniz Sert, Kapaklspor kalecisi  Uğur Akyıldız'ın ceza sahasının hemen dışında yaptığı sert müdahalesi sonucu yerde kaldı. Maçın hakemi ise Uğur Akyıldız'a sarı kart gösterdi. 71’inci dakikada ise oyuna sonradan dahil olan Selçuk Tekeci, Kapaklıspor'dan Tolga Aşçı’ya yaptığı sert müdahale sonrası sarı kart gördü. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Selçuk'a yapılan müdahale sonrası yerde kaldı ve hakem faule karar verdi.bu karara ise itiraz eden Kapaklıspor’lu Hüseyin Karaca da sarı kart gördü. Bu serbest vuruştan ise 1911 Çerkezköyspor yararlanamadı. 82'nci dakikada 1911 Çerkezköyspor’un iki golüne imzasını atan Deniz Sert, rakip takım teknik direktörü ile tartışına o da sarı kart gördü.
90+3'DE KIRMIZI KART GÖRDÜ
Karşılaşmanın sonuna ise 4 dakika ilave edildi. 90+3'üncü dakikada 3. golü arayan Deniz Sert, kalecinin yaptığı sert müdahale sonucu ceza sahasının dışında yerde kaldı. maçın hakemi ise ikinci sarıdan kırkımız kart gören kaleci Uğur Akyıldız  oyun dışı kaldı. Oyuncu değişiklik hakkını dolduran Kapaklıspor7un kalesine ise son dakika oyuncu Mehmet Karaman geçti.Karşılaşma ise 1911 Çerkezköyspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi ve liderliğini sürdürdü.


0282 726 91 91
0282 747 65 10