1911, fark atmak istiyor

Tekirdağ Sümer Amatör Lig'inde 2 haftadır liderliğini sürdüren i 1911 Çerkezköyspor, pazar günü Tekirdağ deplasmanında ligin alt sıralarında bulunan Büyük Çınarlıspor ile karşılaşacak.

23.12.2015 15:55:00 0
1911, fark atmak istiyor

 

Takımın averajını yükseltmek için farklı bir skor elde etmek istediklerini belirten 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Rakibimizi küçümsemiyoruz. Büyük Çınarlıspor her ne kadar alt sıralarda olmuş olsa da alt sıralardan kurtulmak için puan almak için mücadele edecektir.Bu nedenle biz tüm ihtimalleri göz önüne alarak tedbirli şekilde sahaya çıkarak galip gelmek için mücadele edeceğiz.”dedi.

HEDEF ÖNCE 3 PUAN,SONRA FARK
Büyük Çınarlıspor karŞısında her müsabakada olduğu gibi önce üç puanı hedeflediklerini belirten Başkan Murat Narçın, “1911 Çerkezköyspor olarak bundan böyle daha dikkatli olmamız gerektiğine ve mümkün olduğunca  hata yapmamaya özen göstermemiz gerektiğine inanıyoruz.

 

 

Özellikle bu hafta  Tekirdağ deplasmanında  Büyük Çınarlıspor ile oynayacağımız maçta  önemli bir müsabaka.Çünkü rakibimiz puan sıralamasında alt sıralarda yer alıyor.Puan almak için sahaya varını yoğunu koyacaktır. Bu nedenle biz tedbirimizi alarak sahaya çıkacağız. Hedefimiz elbette galibiyet bu nedenle  önce 3 puanı garanti altına alarak sonra farka gitmeyi düşünüyoruz. Bu karşılaşmada alacağımız bol gollü  açık ara farklı galibiyet takımımızın averajını da oldukça yükseltecektir.Bu nedenle Büyük Çınarlıspor maçına da diğer maçlarda olduğu gibi önem veriyor ve hazırlıklarımızı da sıkı şekilde sürdürüyoruz.”dedi.

 

 

SAKAT OYUNCULARIMIZI RİSKE ATMAYACAĞIZ
Başkan Murat Narçın, takımda sakat oyuncularında bulunduğunu ancak sakat olan oyuncuları riske atmamak için  Büyük Çınarlıspor maç kadrosuna almayacaklarını da belirtti. Başkan Narçın, “Sakatlıkları bulunan üç oyuncumuz var.Oynayamayacak kadar sakat olmasalar bile bu oyuncularımızın daha fazla sakatlanmaması ve takımımızın diğer maçlarda onlardan yoksun kalmaması  için bu karşılaşmada onları riske atmayacağız Takım kadromuzda onların yerini dolduracak ve onları aratmayacak diğer oyuncularımıza bu maçta yer vereceğiz.”diye konuştu.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10