Sondan Sonra ilk gösteri

Tiyatro ve dizi oyuncusu Emre Kınay'ın, Ahu Türkpençe ile sahneleyeceği 'Sondan Sonra' isimli tiyatro oyunu öncesi Büyükşehir Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nin kulis ve salonunu fotoğraflarını pay

Tekirdağ 24.12.2015 14:05:00 0
Sondan Sonra ilk gösteri

Burada iki tiyatrocunun oyun sonrası tutuklu gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül'ün isimlerini yazdığı kağıtları açması izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

 

 

Duayen tiyatro sanatçısı Genco Erkal'ın, Nazım Hikmet'in ölümünün 50. yıldönümü için uyarlayıp yönettiği “Yaşamaya Dair - Bursa Cezaevi'nden Mektuplar” oyununu Yılmaz İçöz Sahnesinde Genco Erkal ve Tülay Günal tarafından sahnelendi.Tiyatro oyununu Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile çok sayıda tiyatro sever izledi. Oyunun ardından Albayrak Erkal ve Günal'a çiçek takdim etti.

Kültürel faaliyetlerin her zaman arkasında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Albayrak, "Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi kültür sanat etkinlikleriyle doğru orantılıdır. Kentteki yaşam ve insan kalitesini ölçmenin bir yolu da sanata bakış açılarını anlamaktan geçer. Bu akşam bu sanat eserine gösterilen yoğun ilgi de Tekirdağ’ın sanata ve sanatçıya ne kadar önem verdiğinin bir ölçütüdür.” dedi.
DÜNDAR VE GÜL'ÜN İSMİNİ AÇTILAR
Oyunun sonunda ise Erkal ve Günal, bir süre önce tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara temsilcisi Erdem Gül’ün isimlerinin yazdığı kağıtları açtılar. İzleyenler ise iki tiyatro sanatçısını uzun süre alkışladı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10