Miniklere daha iyi eğitim için toplandılar

Çerkezköy Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Aile Birliği, okulun ihtiyaçlarını karşılanması için Pasha Otelde okul çayı etkinliği düzenledi. Hediye çekilişlerini de yapıldığı etkinlikte, veliler

Çerkezköy 28.12.2015 15:16:00 0
Miniklere daha iyi eğitim için toplandılar

Okul çayına Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Müdürü Sebahat Uslu, Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Işık, okulda görevli öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Etkinliğe katılan velilere teşekkür eden Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sebahat Uslu, “Geleneksel okul çayımızda yine velilerimizle birlikte bizleri bir araya getiren ve okulumuzun ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde özverili bir çalışma sergileyen Okul Aile Birliği Başkanımız ve Okul Aile Birliği yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Okulumuzda 265 öğrenci  6 sınıf ve 12 şubede eğitim görmektedir. Siz öğrenci velilerimizin de her zaman okulumuzun daha iyi yerlere gelmesi ve çocuklarımızın daha iyi şekilde eğitim görmesi yönünde gerekli desteği vermenizden ve bu günde okul çayımıza katılımınızdan dolayı sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

VELİLERİMİZİN TEMSİLCİSİYİZ

Okul Aile Birliği Başkanı Hülya Işık ise, “Sevgili velilerimiz'in her zaman olduğu gibi okulumuza bir eğitim odası ve sınıflarımızın malzeme ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlemiş olduğumuz bu çaya katılması bizleri çok mutlu etti. Biz Okul Aile Birliği olarak öğrenci velilerimizle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bizler Okul Aile Birliği olarak velilerimizin temsilcileri olarak görev yapıyoruz.Sizlerin katkı ve destekleriyle okulumuzu çok daha iyi yerlere getireceğiz.”dedi.
ÇEKİLİŞLE HEDİYELER VERİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından daha önce verilen hediye biletlerinin çekilişi yapıldı. İlk çekilişi Okul Müdürü Sabahat Uslu 121 nolu bileti çekti ve talihli veli parfüm kazandı.Ardından Okul Müdür Yardımcısı Nesli Yıldız ise 214 nolu bileti çekti ve talihli veli küçük altın kolye kazandı. Daha sonra yapılan çekilişlerde yüzlerce çeşitli hediyeler dağıtıldı.Hediye çekilişinin ardından anlı müzik eşliğinde öğrenci velileri gönüllerince eğlendiler.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10