1911 dört köşe

Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, aynı puana sahip en yakın takipçisi Çorlu Kültürspor'un, Ergene Belediyespor'u 5-0 ile geçtiği 11 hafta karşılaşmasın

Çerkezköy 28.12.2015 16:05:00 0
1911 dört köşe

Sahadan 8-0'lık galibiyetle ayrılan Çerkezköy temsilcisi, 5 averaj üstünlüğüyle 12. haftaya lider girdi. Karşılaşmada toplam 4 gole imza atan Deniz Sert maçın yıldızı olurken, başarılı futbolcu ligin ilk yarısının tamamlanmasına bir maç kala gol sayısını da 16’ya yükseltti.

 

 

1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu ve Genel Menajer Muzaffer Savaş, takımın yakaladığı havayı ve son durumu değerlendirdi. Farklı bir skorla 3 puan kazandıkları için mutlu olduklarını belirten 1911 Çerkezköyspor Genel Menajeri Muzaffer Savaş, "Karşılaşmada hasta olan oyuncumuz Gökay ile sakatlığı devam eden Mesut Salmaz kadroya alınmadı. Gençağa Yılmaz da ilk yarı oynadıktan sonra riske edilmemek için ikinci yarı sahaya çıkarılmadı” dedi. Büyük Çınarlıspor karşılaşmasında takımın genç oyuncularından Enes Çorak’ın da forma şansı bulduğunu belirten Savaş, “Futbolcumuz, kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Sağ kanatta güzel işler yaptı. Kendisini kutluyoruz” dedi. Büyük Çınarlıspor karşısında ilk golü 5’inci dakikada Deniz Sert’in ayağından bulduklarını belirten Savaş, “Sonrasında goller ardı ardına geldi. 23’üncü dakikada Deniz Sert, 29’uncu dakikada Mesut Aytemiz ve 44’üncü dakikada da Hakan Tice’nin ayağından bulduğumuz gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapadık. İkinci yarıda da 53 ve 62’nci dakikada Deniz Sert, 68’inci dakikada Mesut Aytemiz ve 88’inci dakikada da Salih İzmir ile bulduğumuz gollerle sahadan 8-0 üstün ayrıldık” diye konuştu.

 

 

TRANFER DÜŞÜNMÜYORUZ
3 Ocak Pazar günü Aşağı Sevindiklispor ile karşı karşıya geleceklerini sözlerine ekleyen Muzaffer Savaş, “Bu karşılaşma ile ligin ilk yarısını tamamlamış olacağız. Çünkü son haftayı bay geçeceğiz. 15 günlük devre arasının ardından 23 Ocak’ta ligin ikinci yarısı başlayacak. Transfer dönemi ise 4 Ocak-16 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Çok iyi bir kadromuz var. Devre arasında transfer düşünmüyoruz. Oyuncularımızı da göndermek istemiyoruz. Hocamızın devre arasında vereceği rapor doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımıza Aşağı Sevindiklispor maçı sonrasında 5 günlük izin vereceğiz. Sonrasında 15 günlük arayı çok iyi değerlendirip, lige kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

 

 

BU SÜRECİ HIZLI AŞTIK
2015-2016 sezonunda ligin ilk haftalarını sıkıntılı geçirdiklerini belirten Savaş, “Oyuncularımızın sakatlıkları nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Fakat bu süreci hızlı bir şekilde atlattık ve bugünlere geldik. Ligin ikinci yarısında bizi oldukça zorlu maçlar bekliyor. Çorlu Kültürspor hafta sonu Kapaklı Sitespor deplasmanına çıkacak. Sonraki hafta da Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacaklar. Rakibimizin puan kaybetmesi ile aradaki farkı açmak istiyoruz. Bizim gözümüzde küçük takım-büyük takım diye bir şey yok. Biz her maçımızı aynı ciddiyet ile oynayacağız” diye konuştu.
MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER
8-0'lık galibiyet sonrası oyuncularının sergiledikleri futbol ve ortaya koydukları kazanma hırsının kendisini çok mutlu ettiğini belirten 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Sefer Ekizoğlu, “Maçın birinci dakikasındaki heyecanlarını ve isteklerini, 90’ıncı dakikaya kadar korudular. Bu çok önemli. Arka arkaya bulduğumuz gollerle rakibin direncini kırdık ve 8-0’lık farka ulaştık. Büyük Çınarlıspor genç ve dinamik bir kadroya sahip. İyi mücadele ettiler. Kendilerini kutluyor ve bundan sonraki karşılaşmalarda başarılar diliyorum” dedi.
HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU
Liderliklerini sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Ekizoğlu, “Futbolcularımın mücadelelerinden ve azminden dolayı mutluyum. Aşağı Sevindiklispor karşısında da aynı mücadeleyi sergileyip yeni yılın ilk galibiyetini almak istiyoruz. Ligin ilk yarısında bazı oyuncularımız sakat sakat sahaya çıktı. Bu da, şampiyonluk yolunda herkesin elini taşın altına koyduğunun bir göstergesidir. Takımımız her geçen gün üstüne koyarak ilerliyor. İnsanların bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bize güvenen dostlarımızı her zaman yanımızda görmekten mutluluk duyacağız” diye konuştu
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10