Sınırları aşan ün

İngiltere'nin Manchester şehrinde psikiyatri danışmanlığı yapan ve zayıflamak için yaklaşık 10 yıl önce midesine başka bir yerde kelepçe taktıran Yenizelanda kökenli Zholia Alemi'nin midesindeki bu

Çerkezköy 28.12.2015 16:50:00 0
Sınırları aşan ün

Yaptığı başarı operasyonlarla ünü ülke sınırlarını aşan ve tedavi olmak için farklı ülkelerden gelen birçok hastanın tedavisini yapan Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, İngiltere'den gelen Zholia Alemi'yi sağlığına kavuşturdu. Operasyonunu başarılı geçtiğini ve hastalarının sağlığının yerinde olduğunu belirten Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler, “Bundan yaklaşık 10 yıl önce hastamızın midesine bir kelepçe takılmış. Fakat hastamız bu yöntemle yeterli kiloyu veremedi. Sonunda da sağlık turizmi ile hastanemize başvurdu.Tansiyon ve şeker hastalıkları da bulunan Zholia Alemi’nin, bu rahatsızlıkların da kontrol altına alınması için kilo vermesi şarttı. Kontrollerinin yapılmasının ardından hastamızla konuştuk ve ameliyata karar verdik” dedi.

ÜLKESİNE UĞURLANDI
Ameliyatın 3 saat sürdüğünü belirten Kesler, “Ameliyatta hem hastamızın midesindeki kelepçeyi çıkardık, hem de gastrik by-pass işlemi ile midesini küçülttük. Yiyeceklerin emilimini engellemek amacıyla da bağırsakların bir kısmını iptal ettik. Hastamızın ameliyat sonrası yapılan kontrolleri oldukça iyi. Hiçbir sorun yok. Ameliyatının dördüncü günü ve hastamız hiçbir problem olmadan yemek yiyebiliyor. Hastamızı ameliyattan sonraki dördüncü gün taburcu ederek ülkesine uğurluyoruz” dedi.
Hastane doktorları ve çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Zholia Alemi, “İngiltere’de tüm yakınlarıma İrmet Hastanesi’ni anlatacağım. Ameliyat öncesi tüm tetkikler çok güzel bir şekilde yapıldı. Ameliyat sonrası bakım adım adım gerçekleştirildi. Ameliyattan sonraki gün rahatça yürüyebiliyordum. Hastane çok temiz. Enfeksiyon riski yok. Başta doktorum Onur Kesler olmak üzere hastanenin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10