Akay:Okul yatırımlarına ihtiyacımız var

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul konusunda Çerkezköy'e yatırım yapmasını istediklerini belirterek bakanlıktan gerekli desteği beklediklerini söyled

Çerkezköy 30.12.2015 18:47:00 0
Akay:Okul yatırımlarına ihtiyacımız var

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Tutum-Yatırım ve Yerli Malı Haftası konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Akay burada öğrencilere ödüllerini verdi.
Ödül töreninde okul müdürleri ve öğretmenleri ile konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, öğretmenlerin Çerkezköy’de okula ihtiyaç olduklarının söylemesi üzerine şunları söyledi: “Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul konusunda Çerkezköy’e yatırım yapmasını istiyoruz. Bunun için gerekli desteği bekliyoruz. Lise için sayın Kaymakamımızın çabaları ile eğitim kampüsü bir yerlere geldi. Liselerin tekli eğitim için kampüse geçmesinin ardından ilkokul ve ortaokullarda lise binalarında az da olsa rahatlamış olacaktır. Önümüzdeki zamanda Büyükşehir Belediye Başkanlığımız tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Kızılpınar’a yapılacak okul biraz da olsa rahatlık sağlayacaktır. Bizde Çerkezköy Belediyesi olarak eğitim konusunda elimizden gelen desteği vermeyi çalışıyoruz, her zaman da hazırız.” dedi.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10