Kaymakam Kubilay, yeni yıl ziyaretlerini sürdürüyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni yıl ziyaretleri kapsamında Türk Hava Kurumu ve Kızılay Çerkezköy Şubelerini ziyaret etti. Kubilay'ı, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile KızÄ?

Çerkezköy 6.01.2016 14:40:00 0
Kaymakam Kubilay, yeni yıl ziyaretlerini sürdürüyor

Yeni yıl ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretlerimizi kamu yararına çalışan derneklere yaptığını belirten Kubilay, " Kızılay ve Türk Hava Kurumu da ilçemizde önemli görevler ifa ediyorlar. İhtiyaç duyduğumuzda her zaman yanımızdalar. Bu köklü kurumlarımızda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizi biz yapan, gurur duyduğumuz kurumlarsınız. Sizlere destek olmak, bu kurumlarımızı daha da ileri noktalara taşımak hepimizin görevi. Hizmetlerinizden dolayı İlçem ve vatandaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, 2015 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zümbül şunları söyledi; “2015 yılında Kaymakamımız fahri başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile güzel çalışmalara imza attık. 45 öğrencimiz ile beraber Türk Hava Kurumu Merkezini ziyaret ettik. Havacılık eğitimi alan pilotlarımızın çalışma alanlarını ziyaret ettik. Model Uçak eğitimi çerçevesinde 800 kurs açtık. Belediyemiz ile beraber izcilik öğrencilerine havacılık ve model uçak kurslarımız devam ediyor. Malzemeler Türk Hava Kurumu tarafından temin ediliyor. Atamızın dediği gibi “İstikbal göklerdedir”. Bizde yolumuza bu çerçevede devam edeceğiz.” dedi.

 

 

KAN İHTİYACINI KARŞILIYORUZ
Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Eşut ise, "Kızılay olarak İlçemizde kan hizmetleri için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Tugay Komutanlığımızın ciddi destekleri ile ortaklaşa bir çalışma başlattık.  Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza topladığımız yardımların ulaşılması için çalışmalar yürütüyoruz. Yürüttüğümüz bir başka çalışma da Türk Kızılay’ına verilen kurbanlar ile ilgili. Kurbanlarını bizlere veren vatandaşlarımıza kurbanlarının noter huzurunda kesildiğini gösteren video cd ile çeşitli hediyeler gönderiyoruz. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı olarak bir şeyi açığa kavuşturmak istiyorum. Hastanelerimiz aracılığı ile bizlere başvuran vatandaşlarımızın kan ihtiyacını mutlak surette karşılıyoruz. Bundan hiçbir vatandaşımızın kuşkusu olmasın. Yeter ki doktorlarımız aracılığı ile bizlere talep gelsin. Doktorlarımız talep ettiği sürece hiçbir vatandaşımız kan telaşına düşmesin” dedi.
ROZET TAKTI
Konuşmaların ardından Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kaymakam Kubilay'a Türk Hava Kurumu rozetini yakasına taktı.
 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10