Vahşeti bekçi köpeği ortaya çıkarttı

Kapaklı'da Kazak Gölü mevkiindeki ormanlık alana kimliği belirlenemeyen kişi yada kişilerce bırakılan 6 aylık ölü erkek cenin, bekçi köpeği tarafından bulundu. Dişleri arasında sahibinin bulunduğu

Kapaklı 7.01.2016 13:14:00 0
Vahşeti bekçi köpeği ortaya çıkarttı

Kapaklı'da  kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından ormanlık alana bırakılan ve bir bekçi köpeği tarafından çiftliğin bahçesine getirilen ölü 6 aylık erkek cenin, görenlerin kanını dondurdu. Polis, ceninin anne ve babasının kim olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Olay, Atatürk Mahallesi Kazak Gölü mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi.

 

 

 İddiaya göre bekçi köpeği, ormanlık alanda bulduğu cenini dişlerin arasına alarak sahibinin bulunduğu Çavuşoğlu Çiftliği'nin bahçesine getirdi ve havlayarak  sahiplerinin dikkatini çekti.Çiftlik sahiplerinden Tuncay Çavuş ise, gördüğü manzara karşısında şok oldu ve durumu hemen polise bildirdi. Gelen polis ekipleri ceninin başında açılma olduğunu belirledi. Açılmanın köpeğin taşıması sırasında olduğunun üzerinde duruldu. 

 

 

OTOPSİYE GÖNDERİLDİ
Yapılan incelemede, ölü ceninin erkek ve 6 aylık olduğu belirlendi. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının ve polisin yaptığı incelemenin ardından cenin, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, bu vahşeti yapanların peşine düştü. Ceninin anne ve babasının kim olduğunun belirlenmesi için başlatılan çalışma sürüyor.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10